Прочитај ми чланак

БОШКО: Јахта није Пацолијева, већ Звонка Веселиновића; Весић је људски олош

0

Луксузна јахта на којој су у Будви снимљене Вучићеве лажне патриоте како договарају коалициону власт са Харадинајем није Пацолијева, већ припада Звонку Веселиновићу, куму Милана Радојичића и познатом СНС бизнисмену. Дакле, они су били организатори тајног састанка са Пацолијем!

Ово открива Бошко Обрадовић и поручује директору РТС Драгану Бујошевићу у заменику градоначелника Београда Горану Весићу да се неће добро провести због репресије коју спроводе над студентима.

Foto: Krik.rs

– Бујошевићу и Весићу, људски одрони и олоши, за ово што претите студентима, што их Полиција приводи по вашим кривичним пријавама, што им претите вишегодишњим затворима, што им упадате по становима – рачунајте да вам неће бити опроштено и да ћете сигурно одговарати! – поручио је Обрадовић.

Лидер Двери се осврнуо и на вишедневни протест таксиста у Београду.

– Ко је проблем београдских таксиста? Београђани или власт? Што онда не блокирају власт него блокирају грађане Београда? Ево предлога ако хоће да реше проблем: блокирајте Владу, Скупштину и Председништво да нико не може ни да уђе ни да изађе, па ће доћи до убрзања решења проблема – објаснио је Обрадовић.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!