Прочитај ми чланак

БОШКО: „Ајде да скинемо Вучића и Малог, па да због пљачке народа заврше у затвор”

0

Да би се наставили преговори између Вучићевог личног режима у Београду и шиптарских окупатора у Приштини, ради крајне предаје Космета Албанцима, потребно је да и на локалним изборима изборна листа СНС носи име Александра Вучића како би он могао, осим што је председник и премијер Србије, бити и градоначелник Београда после градских избора, на Твитеру је устврдио лидер Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, позивајући још лидера СНС да као председник Србије да свој план за Косово и Метохију.

„Позивам председника Србије Александра Вучића  да представи јавности свој план за КиМ пре београдских избора 4. марта, јер после неће имати времена за то као будући градоначелник, а и да би гласачи Београђани знали шта намерава Ацо Србин са делом наше територије.”

Први човек Двери је још на свом Твитер налогу изнео и ставове и примедбе у вези учешћа опозиције на локалним изборима у Београду.

Он је подсетио да је на прошлим београдским изборима тадашња опозиција скидали по сваку цену прво  Милошевић, па онда и Тадића, па да је народ лоше прошао. Зато је апеловао да овај пут се промени СНС режим у Београду тако да се само не „скину“Синиша Мали и Александар Вучић већ и да би се стварно нешто променило.

„Ајде да скинемо Вучића и Малог, али да се стварно нешто промени и да они заврше у затвору због пљачке народа и државе јер нико није. Или, да опет мењамо да би све остало исто или било још горе?”, позвао је и упитао се г. Обрадовић, додајући:

„Ко мисли да актуелна власт у Београду добро ради – гласаће за Вучића, ко мисли да је бивша власт ДС била боља – гласаће за неку од опција произашлих из ДС, а ко сматра да није ваљала ни једна ни друга и да треба да дође нешто ново – има коалицију ДВЕРИ-ДЈБ. И то је сасвим поштено. Па, зна ли неко што је толика фрка што има још једна опозициона колона, а не само избор између разних варијанти ДС и СНС? Јел’ само они треба да буду на власти и свакога ко се усуди да доведе у питање овај двопартијски систем треба линчовати? Јесмо ли ми ту покварили неки договор?”.