Прочитај ми чланак

Борко: Вучић опет слагао – Британска амбасада одговорила у вези Моравског коридора

0

- Нисмо још добили одговор од Владе Србије на наше питање колико кошта и под којим условима реализује изградња „Моравског коридора“, у свом видео саоптењу за јавност је рекао потпреседник Странке слободе и правде (ССП), Борко Стефановић, а затим додао:

– Са друге стране добили смо одговор од британске амбасаде на исто питање. Наиме, британска агенција за финансирање извоза потенцијално учествује у изградњи „Моравског коридора.“ У одговору британске амбасаде се каже да овај „Моравски коридор“ је још у фази пројекта и разговора и да у овом тренутку нису у стању да обезбеде додатне информације зато што финансирање није одобрено.

Ово је доказ да Александар Вучић поново лаже народ Србије. Наиме, он је још у фебруаре 2019 године, на тварању „Моравског коридора“, рекао да уз помоћ британске и америчке владе смо добили најповољније услове финансирања кредитирања изградње „Моравског коридара“ и да је то изузетно повољно за Србију. Међутим, оно што се у писму британске амбасаде, такође, наглашава се да није могуће, што је веома забрињавајуће, да по њиховим правилима да се открије по којим условима се Србија задужује у овом послу. То је за нас, у ССП, потпуно неприхватљиво, закључује Стефановић.

А шта је даље у овом видео клипу у вези страних улагања и страних инвеститора рекаи председник Странка слободе и правде, Драган Ђилас, погледајте у видео клипу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.