Прочитај ми чланак

Авганистан или Азербејџан, за Ђедовић је то исто (ВИДЕО)

0

Ирак или Иран је била до сад редовна грешка у обраћањима јавних личности и политичара, али до сад нисмо имали ситуацију да неко помеша Азербејџан и Авганистан. За све наравно постоји први пут па је тако министарка енергетике Дубравка Ђедовић у свом обраћању на конференцији за штампу рекла да је Влада републике Србије ушла у сарадњу са Авганистаном, иако је вероватно мислила на Азербејџан.

Зашто поскупљују струја и гас и које ће још цене расти

– Што се тиче наше сарадње са Авганистаном, хвала пре свега на томе што смо за врло кратко време успели да организујемо испоруку гаса – рекла је министарка Ђедовић и покренула лавину коментара и реакција на друштвеним мрежама.

@hyggelig.a.sa.deg Ministarka ne zna sa kim je potpisala saradnju 😂😂😂 #srbija #serbia #rts #vucic #sns #izbori2023 #izbori #đedovićhandanovic #azerbaycan #afganistan #srbijanesmedastane ♬ original sound – hyggelig.a.sa.deg

„Е видите, зато Вучић ради све сам“, „Хајде да се исправила, него пегла даље, последње време дошло“, „Азербејџан, Авганистан, Ема, Ена…“ само су неки од коментара на министаркин лапсус.

Подсетимо, Србија је са Азербејџаном договорила испоруку гаса, не са Авганистаном.