Прочитај ми чланак

Амерички поглед на отето Косово

0

 

An-American-view-of-stolen-Kosovo(ambassador-serbia.com)
Пре четрнаест година НАТО је бомбардовао Србију да би јој отео Косово и предао га криминалу.

Веома је важно знати пет ствари о окупираној српској покрајини.

1. Пре бомбардовања Србије, Вашингтон је покренуо дивљу пропагандну кампању у којој је тврдио да Србија води геноцидну кампању против насељених Албанаца на Косову. Западни медији били су пуни прича о масовним гробницама и бруталним силовањима. Амерички званичници су тврдили да је 100,000 до 500,000 Албанаца масакрирано, тако да је НАТО одлучио бомбардовати Србију 78 дана, гдје је бачено 35,000 касетних бомби, уништено више од 480 школи, 33 болнице и убијено 700 српске деце.

2. Коначно 3. Јуна, 1999, Југославија(сада Србија) је присиљена на прекид ватре и окупацију Косова. Очекивајући да пронађу тела било где, форензички тим из 17 НАТО земаља организован од стране Хашког трибунала у ратним злочинима је претраживало окупирано Косово цело лето 1999, али су нашли свега 2,108 тела, свих националности. Неки су били убијени током НАТО бомбардовања, а неки су били убијени у рату између ОВК и  Српске војске и полиције. Они нису нашли ни једну масовну гробницу и немају никакве доказе о масакрима
или „геноциду“.

3. Док је Косово „добијало“ независност, уништено је 150 православних цркви и манастира.

4. Косово је постало центар међународне трговине дрогом и проституције у Европи.

5. Актуелни, наводни „премијер Косова“ Хашим Тачи је криминалац који је био укључен у илегалну трговину људским органима(Српски заробљеника).

Роган Џексон, амерички човек је направио одличан видео који показује боље од Мојих речи зашто су САД бомбардовале Србију и дале подршку(и још увек дају) албанским криминалцима и лажна америчка творевина Косово је сада пуна: Дроге, проституције, криминала, криминалаца који тргују људским органима и радикалних исламиста.

Извор: http://www.ambassador-serbia.com/2013/05/03/an-american-view-of-stolen-kosovo-drugs-prostitution-criminals-human-trafficking/#.UYXcckrDQwo

За Србин.инфо превео Стефан Кременовић