Прочитај ми чланак

АЛАРМАНТНО! Пола деценије владавине СНС, беда никад већа!

0

Након петогодишње владавине СНС стање у држави никада није било горе, а ако ово још мало потраје, сви ћемо завршити у амбису.

Овај период памтићемо као најгоре и најбезочније време, оцењују саговорници Курира


Стање у држави после пола деценије власти Српске напредне странке, колико се навршило ових дана, никада није било горе, а ако владавина Александра Вучића и напредњака потраје још неколико година – Србија ће завршити у амбису, оцењују саговорници Курира!

Аида Ћоровић, чланица Председништва Покрета слободних грађана (ПСГ) Саше Јанковића, каже да ако Србија и њени грађани преживе напредњачко мрцварење, овај ћемо период памтити као најгоре и најбезочније време, од кога никада нећемо моћи да се опоравимо.

Ћоровићева: Србија је преживела многе војске, али владавину СНС, бојим се, неће
Воде нас примитивци

– СНС је променио крвоток Србије. Најгори, најпримитивнији и најнеобразованији људи воде државу у неминовну пропаст, а они који су се бусали у груди да су највећи српски националисти најбруталније пљачкају и пељеше Србију. После њих, држава ће бити уништена у моралном, економском, инфраструктурном, географском и сваком другом смислу. Србија је преживела многе војске и многе завојеваче, али владавину СНС, бојим се, неће – каже Ћоровићева.

Колунџија: Ниједан проблем у Србији Вучић није решио, ниједну реформу није извео
Према речима потпредседнице ДС Наде Колунџије, бесомучна кампања власти о томе како нам је добро не може да сакрије сурове чињенице о пропадању Србије под Вучићем.

– Србија пропада или стагнира, изгубила је неповратно пет година и, што је најгоре од свега, 150.000 становника је напустило нашу земљу. Ниједан проблем у Србији Вучић није решио, ниједну реформу није извео, приковани смо на дно Европе, грађани су под страшним ударом пропаганде… Вољи једног човека потчињене су све институције, угушена је критичка јавна реч, а вербално насиље власти је од српског друштва направило друштво са повећаном стопом насиља. Ако ова власт потраје, Србија нема будућност – каже она.

Посланик Мирослав Алексић, председник Народног покрета Србије, наводи да су пет година власти СНС обележили стални избори и кампање, додајући да су „Вучић и његове марионете у улози министара у потпуности разорили систем вредности и све институције“.

Бићемо сви таоци

– Грађани су опљачкани, понижени, на ивици егзистенције и у страху, па лако подлежу Вучићевим манипулацијама. Ако се та фарса настави, сви ћемо бити таоци једног аутократе, заробљени у игри коју води, а у којој нема будућности – сматра Алексић

План СНС и Вучића
ДРЖАТИ ГРАЂАНЕ ПОД ТЕНЗИЈОМ

Пет година власти СНС и Вучића, сагласни су многи, обележили су ауторитаризам, цензура медија, сатанизовање опозиције и неистомишљеника, урушавање институција, као и довођење људи на ивицу егзистенције. Ипак, Вучић је од 2012. до 2017. био само у једном успешан – одржавању ванредних избора, којих је било чак пет. Како је оценио Бобан Стојановић са ФПН, константно смо у кампањи како би се грађани држали под тензијом, а бирачи СНС у континуираној борбеној готовости.

Санда Рашковић Ивић
ЦРНО НАМ СЕ ПИШЕ!

Посланица Санда Рашковић Ивић каже да Србија с Вучићевом влашћу јури у тоталну пропаст – економску, културно-образовну и националну:

– Једино где је Вучић шампион, то је опсенарство и манипулисање осећањима народа. Ако се његова власт одужи, државом ће владати типови с купљеним дипломама, примитивци и покварењаци. Све што вреди побећи ће из земље. С Вучићем нам се црно пише.