Прочитај ми чланак

Покушао да запали банкарку зато што му је картица одбијена! (ВИДЕО)

0

Бесни клијент банке ( 59) у руском граду Белогороду ухапшен је пошто је банкарку полио бензином и покушао да је запали зато што му радница није молга одблокирати кредитну картицу са којом је хтео да купи авионску карту како би посетио свог сина.

Мушкарац је после свађе са банкарком отишао, али се убрзо вратио у банку са канистером бензина, шибицама и ручном бомбом. Он је банкарку полио бензином преко шалтера, а онда је покушао запалити.

Радница банке Светлана Зхигудова (27) рекла му је како црвени знак у компјутерском систему значи да је проблем ван њених овлаштења.

– Решићемо ово касније, још није готово, загрмео је мушкарац пре него је отишао по бензин.

Све је снимила надзорна камера на којој се јасно види како мушкарац поливену жену покушава дохватити упаљеном шибицом. Покушао се и попети на шалтер вичући: ‘Сад ћемо видети хоћу ли добити картицу.

Друга радница, видевши да је ствар измакла контроли, притиснула је дугме за панику. Полиција је брзо стигла и одвела мушкарца.

– Било је као у сцени из филма Квентина Тарантина. Вриштање, претње, паника и старији мушкарац који жели запалити моју колегицу. Да је успео, она би сада била мртва. Била је натопљена бензином – рекла је Галина Дрекова (34).

Ухапшени мушкарац могао би бити кажњен и доживотним затвором.

(Ало!)