Прочитај ми чланак

Бранко Драгаш: Русија и Кина сахрањују долар

0

chinarussia

Да ли сте приметили да је режим потпуно површно обавестио нашу јавност о једном од најзначајнијих споразума данашњице, кога су потисали Русија и Кина? Није било никаквих разговора на ову тему.

Разлог оваквог понашања није само у катастрофалној неспособности режима да организује државу у ванредној ситуацији поплава, него у потпуном страху еурофанатика да објаве тако важну вест, да јој се посвете и да је анализирају, плашећи се да се не замере својим бриселским и вашингтонским газдама. Аутоцензура режима је уграђена чим сеу доведени на власт.

Историјски договор Русије и Кине је нова победа Путина у отвореном сукобу са Вашингтоном. Администрација Империје у растројству је остала затечена. Није веровала да ће доћи до потписивања споразума. Администрација губи битку за битком. Дилетанти у Вашингтону се понашају инфантилно. Затварају очи пред реалношћу. Не желе да прихвате да Русија постаје империјална сила и да се успоставља нова равнотежа у свету.

Није суштина тога споразума што ће бити посла за 400 милијарди долара и што ће заједно наступати на неким војним маневрима, што може бити само добар маркетиншки трик, него је његова суштина у томе да две велике силе напокон почну да тргују у својим сопственим валутама. То је капитално важно. Понавлчјам, за све оне који прате мопј рад и подржавају моју јавну активност у писању оваквихј стручних коментара, пресудно је важно да две велике и моћне државе више не тргују у доларима.

Зашто би трговали у доларима?
Зашто би признали хегемонију лажног новца?

Рубља и јуан су националне валуте које заслужују међусобно трговање између две моћне економије. Долар више нема ту шта да тражи. Имеријални долар је колонизирао друга тржишта. Траба га избацити са тих тржишта.

То ће бити велики ударац за ФЕД.
То ће бити велики ударац за Фамилију.

Смањивањем тржишта, долари ће се враћати на место злочиначког штампања. Тако ће се све више долара да врати у САД. Када и друге земље буду прелазиле на нови обрачун плаћања и када буду напуштале долар, то ће бити смртни ударац долару. Убрзо ће уследити банкрот финансија у Америци и патриотски амерички народ ће се ослободити Гвоздене пете са Вол Стрита.

Потписивање споразума Русија – Кина је сигнал српској дипломатији да нешто хитно мора да се мења и да овакво вођење државе према еуропским Титанику није добро. Потписивање овог историсјког споразума мора да заустави срљање Србије према банкротираној ЕУ. Морамоо се на време окренути према Русији и Кини, јер је то у нашем државном и националном интересу.

Прилагођавамо се новонасталој геостратешкој ситуацији.
То нисмо разумели у XX веку.
Доносили смо увек погрешне одлуке.
Трагичне.

Види ли то данашњи режим?
Не види!
Режим наркотизовано срља и води државу у пропаст.

Грађани Србије морају да разумеју шта се у свету дешава.
Грађани Србије морају да зауставе режим у даљем срљању.

Режим је показао врхунску неспособност.
Режим је показао савршен дилетантизам.
Режим је доказао да нису дорасли историјском задатку.

Време је да се спремамо за нове изборе.

(ekonomskipokret.com)