Прочитај ми чланак

Стоп НВО лешинарењу: „Мушкарац је убио мушкарца у оквиру ЛГБТ+ заједнице“

0

Мушкарац је убио мушкарца. ЛГБТ+ невладин сектор каже - фемицид!? Трагично убиство младе особе Ное Миливојев (18) је открила две ствари.

Прво, полиција је још једном показала потпуну неспособност, с обзиром на то да је била упозната са податком да је Ноа пре нестанка отишла код дечка, а који је на друштвеним мрежама јасно стављао до знања да је агресивна и неуравнотежена особа. Скоро 20 дана ништа није предузела против најочигледније сумњиве особе.

Друга ствар је некрофилско и примитивно лешинарење над бруталним убиством од стране ЛГБТ+ невладиних организација и прозападних медија, који овај злочин покушавају да искористе за личну промоцију, оправдају уложена средства у њих, а цео случај прикажу као нетрпељивост према њиховој заједници!?!

Још синоћ су чланови НВО изашли на Трг Републике у Београду да пале свеће за „убијену Ноу“, а подобни медији о томе известили како је „Београд изашао да ода почаст убијеној девојци“. Сада се исти медији згражавају што је неко уклонио ЛГБТ заставе са споменика Кнезу Михаилу.

О додатним обманама од стране ЛГБТ агенде говорила је др Јована Стојковић, потпредседница Здраве Србије.

– Питала бих једну техничку ствар, на којој потенцира ЛГБТПлус заједница. Ако је убијена особа, иако рођени мушкарац, била жена, то значи да је извршио/ла промену пола.

Ако јесте, како је могуће да се психијатријска експлорација и операција већ обавила до 18. година живота. С обзиром на то да тај процес траје годинама?

Даље, психијатријске „контраиндикације“ у смислу психозе и/или продужене адолесцентне кризе се не могу до тог периода живота ни искључити, а поремећај личности није етички ни оправдано дијагностиковати пре 18.

Дакле, или се „струка“ дебело огрешила о ову младу особу, или чињеница коју инсинуирају о промени пола није тачна, па је ово бестидно лешинарење над „чланом своје заједнице“.

Промена имена је могућа свакој Милојки након 18., али зар не треба да буде у складу са полом јер је, у противном, обмањујућа?

Име које пласирају медији звучи „неутрално“ и „згодно“ је за ову врсту манипулације, те је „откривање“ пола кључно у одбијању напада на „традиционалне вредности“.

Ако је особа била мушког пола, онда се ниједном људско-правашком акробатиком не може избећи чињеница да је убиство над мушкарцем извршио мушкарац, евидентно у кругу ЛГБТПлус заједнице – објаснила је др Стојковић.

Дакле, насиља и насилника има, на запрепашћење ЛГБТ+ невладиног сектора, и међу хомосексуалцима. Па, нека своју пажњу мало посвете и овом проблему.

А родитељи би требало да посвете пажњу својој деци, а не да их проћердају као да су најмање важна ствар на свету. Такође, да обрате пажњу с ким им се деца друже, забављају…