Прочитај ми чланак

ПРЕТЊЕ организаторима протеста: Крстић – „Значи, вежбали би ласту с моста“

0

Иницијатива "Крени-промени" добила је претње на друштвеним мрежама због организације данашњег протеста, а једна је стигла од перјанице власти и маркетиншког стручњака Небојше Крстића који им је поручио да кад би он био власт "Крени-промени би променио име у крени пливај, те да би данас од 14 сати вежбали ласту са моста".

Након што је иницијатива „Крени-промени“ најавила да ће данас од 14 заједно са грађанима блокирати Газелу, као и више путева и мостова широм земље, кренуле су претње на друштвеним мрежама уперене против њих.

„А баш сутра од 14 сати треба да идем на Нови Београд. Ништа позајмићу ваљак“, „Какав је водостај“, неке су од претње које је добила ова организација.Претње је упутио и стручњак у области маркетинга, бивши сарадник Бориса Тадића, а сада нескривени поборник идеја Александра Вучића, Небојша Крстић. Он је на Твитеру одговорио на позив да да се изађе на протест данас од 14 сати и послао језиву поруку.

„Брате, да сам ја власт, ‘Крени-промени’, би променио име у ‘Крени пливај’. Значи вежбали би сутра ласту од 14 с моста“, скандалозно је поручио Крстић.

Из иницијативе су поручили да су поднете пријаве одељењу за Високотехнолошки криминал и то од стране Удружења за заштиту уставности и законитости.