Прочитај ми чланак

НОВИ ПАЗАР против диктатуре: Сви угоститељи раде до 22 сата, неће да деле народ

0

Угоститељи у Новом Пазару затворили су синоћ своје локале у 22 сата у знак протеста због увођења ковид пропусница, они су медијима из Новог Пазара рекли да су своје ресторане затворили и да ће их и у будућности затварати у то време јер не желе да дискриминишу своје госте.

„Нисам се вакцинисао, нити желим да се вакцинишем! За мене су те ковид пропуснице највећа глупост, али ако мисле да ће на овај начин да ме натерају да примим вакцину онда сигурно греше „ рекао је један од гостију кафића. Неки кажу да су ковид пропуснице јасан доказ да желе да натерају све који желе да излазе, пре свега младе, да приме вакцину.

Џевад Хаџибулић из Удружења угоститеља Санџака рекао је да ће његов локал, али и остали рестрани и кафићи у граду радити скраћено, јер и без те одлуке, сви гости који су били у локалима су сами напустили локале у 22 часа јер нису желели да се одвајају од оних који нису примили вакцине.

Мирсад Ђерлек, један од главних корона и вакцина промотера у СНС режиму, сигурно се ужаснуо на овај бунт народа у његовом граду, а то је и најбољи доказ колико  слушају и поштују режимске фармако лобисте.