Прочитај ми чланак

ХААРП се, осим у Барајеву, налази и у Земуну и Колубари

0

Да амерички антенски систем ХААРП, који за циљ има проучавање климатских промена на планети и врши утицај на Земљину јоносферу, али и на ментални склоп човека, и дефинитивно постоји у Србији, нема више никакве сумње. Према извештајима Универзитета Стенфорд у САД, ХААРП се осим у селу Бељина код Барајева, у нашој земљи налази и у Земуну, а пре четири године било га је и на локацији Колубаре.

Наиме, читалац „Правде“, иначе инжењер и физичар по професији, послао је нашем медију званичан извештај лабораторије за плазму Института за физику у Београду, који даје техничке податке о активности система ХААРП на нашем простору, и који се може погледати на адреси http://nova.stanford.edu/~vlf/IHY_Test/SharjahTalks/Sulic%20-%20Serbia.pdf.

На овом линку, на страни пет извештаја, дате су координате локације уређаја ХААРП (44.50N 20.23E) за јуни 2008. године, који се налазе на територији реке Колубаре, непосредно уз дробилану у Каленићу, где сада тих уређаја нема.

Тражењем локације ХААРП-а позабавило се више појединаца и група, од којих је „СЦБ група“ саставила извештај у вези са активностима ХААРП-а у Србији. На основу овог извештаја, пронађена је прво фотографија уређаја ХААРП у Србији из каталога антена са линка Универзитета Стенфорд за мапе са локацијама инсталација ХААРП у свету. Тражењем на „Гуглу“ долази се до сазнања да се ова антена налази на крову Лабораторије за плазму у Земуну, Прегревачка улица број 118, која припада Институту за физику у Београду.

С друге стране, житељи Барајева и даље тврде да су током прошле године и све до почетка јуна ове године у овом месту виђали особе у маскирним униформама беле боје, а мештани претпостављају да се ради о Жандармерији. Такође, Барајевчани су били сведоци и готово свакодневних прелета авиона и по неколико пута изнад њихових кућа, који су остављали чудне пруге по небу. „Правди“ су се јављали и мештани Барајева који су од почетка маја, када је систем ХААРП у Бељини кренуо са дејством, осећали главобоље и општу малаксалост, и то су доводили у везу са радом антенског система у њиховој близини.

 

( Правда )