Прочитај ми чланак

Оптужбе против Палме пљуште, он се весели с Дарком Лазићем

0

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма организовао је "прљаве приватне журке", на којима су наводно подвођене малолетнице, тврди потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић. Такве оптужбе, међутим, нису га спречиле да се весели у емисијама на телевизији, судећи по оном што на друштвене мреже качи певач народне музике.

Како је забележено на Инстаграм сторијима певача Дарка Лазића, Палма је заједно с њим у студију Хепи телевизије певао и славио.

Foto: Instagram/darkolazicofficial

Лазић, Палма, водитељка јутарњег програма телевизије Хепи Јована Јеремић и још једна певачица, снимали су се како у студију певају песму Ане Бекуте „Весељак“.

Палма је гледао у Лазићев телефон, држао руку у ваздуху и померао је у ритму песме. Није познато кад су настали ови снимци, али их је Лазић на Инстаграм окачио јуче. Такође, није познато да ли је ово начин да певач изрази подршку политичару кога многи последњих дана оптужују за подвођење малолетница.

О подвођењу жена и малолетних девојчица у Јагодини сведочи бивши запослени у хотелу у Кончареву, иза којег, како тврди, стоји Драган Марковић Палма. Све то се дешавало на журкама које су у хотелу организоване.

Он је, како наводи, одлучио да проговори о подвођењу малолетница и жена након посете потпредседнице ССП Маринике Тепић Јагодини, која је његово сведочење објавила почетком недеље на конференцији за медије.

У сведочењу се говори и о великим естрадним звездама које су наступале на журкама, а за које други сведок тврди да су служиле као „мамац“.