Прочитај ми чланак

ВЕЛИМИР ИЛИЋ: Логично што Вучић није дошао на годишњицу бомбардовања РТС-а

0

Председник странке Нова Србија Велимир Илић оценио је данас да је „логично“ то што се председник Србије Аклесандар Вучић није појавио на обележавању 20 година од бомбардовања зграде РТС-а у којем је погинуло 16 радника те медијске куће.

„Сви добро знамо да је председник, у то време као министар информисања, био обавештен о бомбардовању. Оставио је људе да погину на радним местима, да би се изазвале реакције у свету. Ово нека служи на част Александру Вучићу и свима онима који су били у власти“, рекао је Илић на конференцији за новинаре у Београду.

Он је о митигну председника Србије који је одржан 19. октобра у Београду рекао да је то био „митинг бруке“ и да су грађани доведени односно да нису дошли својом вољом.

Говорећи о опозицији он је рекао да опозиција, ако не уједињена мора да иде онда у две колоне, али да и као таква сарађује.

„Народ, који се бори да преживи, опстане, да задржи породицу у овој земљи, изашао је на улице. Будућност Србије је да нестане СНС и Александар Вучић, док они трају будућности нема“, казао је Илић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!