БОШКО (ДВЕРИ): Ево како ћемо да срушимо Вучића!

0

На ванредној конференцији за медије председник Двери Бошко Обрадовић говорио је о актуелним дешавањима на протестима у Београду у којима је по први пут постојала интервенција полиције, у суботу у згради РТС.

Он је истакао да је алармантно то што је власт у суботу вече и у недељу ухапсила младе људи, од којих су већина њих студенти, а ухапсили су и једног средњошколца, што је доказ да режим не преза ни од чега, само да би сачувао власт.

FOTO: DVERI

Обрадовић је прокоментарисао и позив Александра Вучића својим члановима да се окупе  и да буду спремни да крену за Београд, не би ли се сукобили са демонстрантима. Он је упозорио да би то могло изазвати огромне сукобе и рекао да ни у једној земљи председник не шаље своје присталице на демонстранте.

Такође, Обрадовић је коментарисао РТС и рекао да није нормално да после 3 месеца протеста, ниједан представник протеста не буде позван у емисију да гостује и говори о захтевима протеста.

„Посебно скандалозно понашање те вечери било је понашање директора РТС Драгана Бујошевића. Лично смо прочитали поруку коју је послао Зорану Станојевићу, једном од чланова редакцијског колегијума информативног програма РТС-а који је рекао да ништа не брину, да ће полиција ускоро избацити све из РТС и да њега боли уво за наше захтеве”, истакао је Обрадовић.

Обрадовић је рекао да је посебно алармантно то што су хапшена деца, студенти и ђак Филолошке гимназије који има само 18 година и поручио власти да су готови, да је њихово време истекло и да је народ коначно показао да се не боји режима Александра Вучића.

„Подсећамо да је управо Александар Вучић узрок свега и једини одговоран за наш улазак у зграду РТС. Својим игнорисањем захтева протеста и притиском на уређивачку политику РТС он је позвао демонстранте да уђу у зграду и у разговору са уредницима заштите своје Уставом гарантовано право на информисање. Није нормално да само Вучић гостује на свим медијима, а да је опозицији забрањено да одговори на његове лажи и пропаганду. То је корен проблема који мора да се реши. Наше право на другачије мишљење.“ – сматра Обрадовић.

Инфо служба Двери

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

7 коментара “БОШКО (ДВЕРИ): Ево како ћемо да срушимо Вучића!

 1. patriota каже:

  PRISTALICE VUČIĆA SU SAMO KRIMINALCI I BAGRA,NA DRUGOJ STRANI SU POŠTENI LJUD,ŠTO ZNAČI,DA SE PRIPREMAJU DA IZAZOVU GRAĐANSKI RAT.ETO U TOM RATU ĆE SE SRBIMA SUPROTSTAVITI BAGRA I KRIMINALCI.NAROD MORA USTATI,JER JE PITANJE OPSTANKA SRBA I SRBIJE.SRBI,SRBIJA SE MORA BRANITI OD KRIMINALNE BAGRE.BOŠKO OBRADOVIĆ JE PREDSTAVNIK SRPSKOG NARODA.

 2. Владимир Челекетић каже:

  У својој способности да испира мозак Србима, Обрадовић не заостаје за Вучићем? Има ли неко да га пита, шта би било када би демонстранти покушали да уђу у ББЦ, на пример? Да ли би их полиција пустила? Какве то везе има што су „млади“? Да ли су починили кривично дело или нису? Ако јесу, зар није логично да буду ухапшени? У којој то земљи не би били ухапшени зато што су „млади“?
  Сравните РТС са земљом и преузмите власт ако можете, онда ће полиција радити за вас, али док год нисте на власти, радиће за онога ко јесте, на власти.

  1. mare каже:

   Ботићу шаренићу оди мени амо ево имам лепу ружу помириши само. Које је бре то кривично дело ући у зграду усране телевизиј која прима само оне са пеленама и купљеним дипломама.

  2. Miroslav Milutinov каже:

   Вучић је толико пута прекршио Устав и разне законе да је требао давно да буде ухапшен од стране полиције и жандармерије. Не може милиција и суд да селективно поступају. Нека прво ухапсе и процесуирају оне који не поштују да је Космет по Уставу саставни део Србије, оне који воде преговоре на своју руку без консултације скупштине (без скупштинске платформе) и народа (без референдума). Ако потписивање незаконитог споразума о предаји Космета не спречава војска и полиција, народ има легитимно право да стане у одбрану Србије.

 3. mare каже:

  И не рече како сменити болесног муслија.

 4. Василије Блажени каже:

  Тако је, Бошко! У Србији је фашистичко само понашање диктатора и велеиздајника Александра Муслиуа и његове СНС-секте/мафије, који су узурпирали све институције у држави као да су им их родитељи оставили у наслеђе.

  1. gifteconomy каже:

   Како ћемо да оборимо АVAV-a? Ни реч о томе?

   Предлог за обарање џукеле: ПОЗИВАМ ПСИХИЈАТРЕ ДА ИЗДАЈУ НАЛОГ ЗА ХВАТАЊЕ ПСИХОПАТЕ, НАРЦИСТЕ СА МЕГАЛОМАНИЈСКИМ ЕГОМ и ДА ГА СТРПАЈУ НА ЗАТВОРЕNO ОДЕЛЕЊЕ – да никада више не соли памет никoмe. Добро га седирати, зyмбирати – јер је то што он нама ради!

Оставите одговор