Прочитај ми чланак

ЂАЧКИ АУТОБУС ВОЗИО НАПРЕДЊАКЕ У БЕОГРАД, ђаци ишли пешке по снегу у школу!

0

Аутобус који превози ђаке на релацији чачанских села Мрчајевци – Остра није саобраћао два дана због анагажовања за превоз чланова и симпатизера Српске напредне странке на дочек руског председника Владимира Путина у Београду, објавио је данас чачански портал Озонпресс.

Више од 20 ученика јуче и јутрос било је принуђено да пешачи десетак километара по снегу како би дошли до школе и натраг, а неки из удаљених села нису се ни појавили у школи, јер нису знали да аутобус неће доћи, а немају могућност да их неко довезе, пише портал позивајући се на информације које је добио од родитеља тих ученика.

„Када су нам деца јавила да нема ђачког аутобуса звали смо возача, забринути пре свега за њега, јер он одржава ту линију и сви га знамо. Рекао нам је да вози напредњаке на митинг у Београд и да се извињава деци али да није до њега“, рекао је један од родитеља чије име није објављено, али је познато редакцији портала.

Ђачки аутобус није саобраћао ни јутрос, јер се синоћ покварио у Љигу па је послат други по митингаше.

У саобраћајној фирми „Аутопревоз“ у Чачку порталу Озонпресс је потврђено да је аутобус превозио напредњаке на митинг у Београд, да је остао у квару и да је возач задужио други аутобус који ће почети да саобраћа данас поподне.

                          ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!