Прочитај ми чланак

НОГО (ДВЕРИ): Вучић често говори глупе ствари да би се јавност бавила „глупостима“

0

Имали смо недавно изјаву о перачима прозора, где је веома могуће да је намерно системски речена глупост, (а Александар Вучић има особину да често говори глупе ствари), да би се јавност бавила тиме да ли има у Америци три милиона перача и колико њих гине радећи свој посао, уместо да се бавимо продајом ПКБ-а, које је суштинско питање и које се баш поклопило са изјавом о перачима- констатује за Србин.инфо народни посланик Српског покрета Двери, Срђан Ного.

 „Проблем српске политике је у томе да уместо да се бавимо правим темама, од животног значаја за нашу нацију, друштво и државу, да ударамо тамо где је суштина, ми се веома често бавимо наметнутим маргиналним темама, као што су телевизијски ријалити који заглупљују народ” – рекао је Ного додајући:

„Политика у Србији је као ријалити, чак можемо рећи да је претеча ријалитија. Једног тренутка, када се политика згадила народу, они су дали праве ријалитије јер народ може лакше да се идентификује са тим ликовима који улазе у такве скарадне телевизијске емисије, него са политичарима на власти. И сада, када је политика остала у другом плану, по питању тога шта народ прати, и даље је политика остала ријалити.”

Да би објаснио како се политика своди на ријалити Ного је подсетио на изјаву првог човека СНС-а, Александра Вучића:

„Имали смо скоро изјаву о перачима прозора, где је веома могуће да је намерно системски речена глупост, (а Александар Вучић има особину да често говори глупе ствари), да би се јавност бавила тиме да ли има у Америци три милиона перача и колико њих гине радећи свој посао, уместо да се бавимо продајом ПКБ-а, које је суштинско питање и које се баш поклопило са изјавом о перачима. Тако, док смо се сви спрдали на рачун Вучића, јавност је мало сазнала ои томе ко је и како стварно отуђио за мале паре веома квалитетно земљишта у околини Београда, а које припада ПКБ-у, некадашњем светском пољопривредном џином” – закључује посланик.

Ного је подсетио да се у српским медијима мало може прочитати о правим животним темама, које тиште све наше грађане, о презадужености народа, о раду извршитеља, о непостојању институција, о катастрофалном стању у правосуђу, о одласку младих људи и младих брачних парова из Србије, о корупцији, о мигрантским питањима, о томе да народ није крив, у шта га убеђује СНС врх заједно са Вучићем, због стања у држави и лошег живота у нашој земљи. Неодговорна власт само гледа да себично заштити своје личне интересе.

 

„Ових дана се ми у Скупштини Србије бавимо изјавама политичара о томе да ли неки маргинални политички лик треба или не треба да се извини Ани Брнабић због изнетог става на Твитеру, уместо да се бавимо тиме како да труднице добијају веће накнаде док су на трудничком боловању и како да се у Србији подрже вишедетне породице, а пензионерима не умањују већ повећавају пензије – наглашава Ного у интервјуу за Србин.инфо.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!