Прочитај ми чланак

МОМЧИЛО СЕЛИЋ – ПОЛИТИКОН: Имамо право на побуну – народ је још увек наоружан!

0

Гост најновијег „Политикона“ аутора и водитеља Данила Тврдишића био је први политички затвореник с почетка осамдесетих година, писац и публициста, Момчило Селић.

У емисији су отворенесуштинске теме које се тичу биолошког и духовног опстанка српског народа.

На питање шта мисли о медијској кампањи Александра Вучића, Ивице Дачића у вези такозваног разграничења Србије са Косовом Селић је истакао:

„Ми смо окупирани и то није нека нова појава у нашој историји. Окупатор има инструменте којим влада над Србијом: некад са слаткоречивошћу, а ако не може тако, онда ради чекић по нашој глави. Зато се Србима прича једна прича, а свима око нас на Балкану друга прича. У тој причи се нама предлаже да ишчезнемо као ентитет, као народ. Никоме другоме се то не предлаже. То што се нама нуди као решење, да ми дамо једној гомили узурпатора, који нас чак нису војнички ни победили,  прерогативе свог живота, свог постојања, то је ново у нашој историји.. То је чиста еутаназија Србије и Срба”.

Говорећи о карактеру садашње српске власти Селић је и указао:

„Ми сад имамо на власти, први пут од 1804г.,  такве издајнике у елити, да то по сваком критеријуму одговара тој именици – издајник. Значи нису они ни сарадници окупатора, ни ово ни оно. Ово су људи који су потпуно себе алалили. Не допада ми се какав сам, сад ћу да се променим на нови начин помоћу козметике, помоћу биологије, помоћу естетске хирургије, помоћу помодних трендова да будем нешто друго, само да не будем Србим, да носим српско име“.

На питање водитеља о застрашујућој пракси која је покренута у београдским вртићима, у вези покретању обука васпитача у правцу индоктринације деце предшколског узраста ка прихватању ЛГБТ идеологије Селић упозорава:

„Та врста социо-инжењеринга, који желе ови новопореткаши да уведу, изазваће грдне жртве. Ово што се ради је још један атак на већину, на здраву већину, и напад на духовно здравље нације. Ово је први пут да се то плански ради, да се тај тренд вештачки прави.“

Као човек који је почетком осамдесетих осуђен на седам година затвора (одлежао казну у ЦЗ-у и Забели) због вербалног деликта, на питање да ли се то време у Србији на мала врата враћа, Селић одговара:

„Не враћа се то време на мала врата, већ на велика врата. Ово је десет пута горе. Овде се прави атмосфера да људе оптужују (професоре универзитета осуђени због јавно изнешеног става) за њихово духовно здравље. Па човек који не жели да има додира са хомосексуализмом, не да кажњава, већ не жели да живи у тој причи, он за то бива кажњен -,то је лудило… Најгора казна у затвору је била содомија. Затвореници, говорим о Забели и Централном затвору , кад открију да је неко хомосексуалац, кажњавали су те људе што су их стално тукли. То је злочин тежак, али су доживљавали напад на своју полност, на свој идентитет, на своје сопство толико снажно да су реаговали као звери на то. Коме то треба? Народ не жели да му деца у јавним школама буду учени да то спада у нормалитет, јер то није нормалитет. Шта има да се учи неко у предшколском узрасту да може да има две тате и две маме. Дакле, иде се у дехуманизацију као легитиман поступак у прављењу новог светског поретка“.

 

На крају Селић је закључуио:

„Треба да будемо спремни ако нас физички нападну, а већ смо на прагу тога. Ако неко почне да нас хапси због оног што говоримо или мислимо овако, онда треба да будемо спремни да се физички томе одупремо како год знамо и умемо. Ако хоће неко да ме преиначи, или још горе, да ми преиначи децу, у нешто што он тренутно мисли, а што је против мојих уверења и вредности то је опасност којој се морамо супроставити. Право на побуну, оружану побуну, уписано је и у америчком уставу. Нико није покушао да то избрише. Покушавају да их разоружају, да им укину право на држање и ношење оружја. Морамо да будемо спремни на свашта пошто противник који постоји и који је задобио огромне позиције у урбаном становништву, тај противник зна да ако настави овако да ће да буде свега. Јер  народ је још увек наоружан, овако или онако. После Американаца ми смо најнаоружанији народ по глави становнику у свету. Наш народ је страшно много претрпео, много тога преживео. Ако неко мисли да то може да траје у бескрај много се преварио. Некоме ће да пукне филм на најчуднијем месту, у најчудније време. И десиће се оно што нико не може да предвиди.“

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!