• Почетна
  • СПОРТ
  • Хрвати прете српским навијачима: Живи нећете прећи Дрину
Прочитај ми чланак

Хрвати прете српским навијачима: Живи нећете прећи Дрину

0

hrvatska-navijaci(Курир)

Још их боли Бата Мирковић!

После претњи фудбалера Хрватске да ће разбити Србију 22. марта у Загребу, са увредама и отвореним позивима на линч почели су и прилично напаљени навијачи хрватских клубова!

Загребачки Бед блу бојси тврде да Максимир неће скрштених руку гледати како их Срби понижавају, а ако „орлови“ победе, хулигани обећавају да наши играчи живи неће стићи кући.

– Свима нама је и даље у глави слика како читав Максимир немо гледа док нас Срби понижавају, хватају за м..а и дижу три прста усред Загреба. Још су нас тада отерали од Европског првенства. Да ли треба да се тако нешто понови? Што се тиче нас, БББ, будите сигурни да Срби неће ни помислити да се курче као пре 14 година. Натераћемо их да играју погнуте главе. Зато, пораз не постоји као опција, а буде ли се догодило чудо и „цигани“ нас победе у Загребу, живи неће прећи Дрину – каже један од вођа загребачких „лоших плавих момака“.

Кохорта: Напашћемо Србе

– Стижу деца злочинаца који су клали наш народ и палили нам куће. Зато, напашћемо Србе ако нам се пружи и најмања шанса, били они играчи или навијачи, мада мислимо да ови други неће смети да дођу ни до Шида, а камоли у престоницу – прете Осјечани.

А шта је на те претње за хрватску штампу одговорио Душан Тадић прочитајте Овде