Прочитај ми чланак

ПРЕДСЕДНИК ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАТА Пијани полицајац каснио на посао и изазвао удес!

0

Полицијски службеник и председник синдикалне групе Полицијског синдиката Србије Горан Ђ., приведен је јер је под утицајем алкохола у униформи учествовао у саобраћајној незгоди.

Како сазнајемо незгода се догодила јуче око 21 сат на путу између села Ћирковац и Кленовник у близини Костолца.

– Полицији је пријављен удес и одмах су послате патроле. По доласку су затекли свог колегу Горана који је иначе и вођа смене у Костолцу. Без обзира сто се ради о њиховом колеги саобраћајни полицајци су учесницима урадили алко-тестирање. Тада је установљено да је њихов колега возио под утицајем алкохола, односно да је имао око 1.8. промила алкохола у крви. Да несрећа буде већа, утврђено је да је Горан у то време требало да буде на послу јер му је смена почела око 20 часова. Међутим, установљено је да је он замолио колегу да га замени док он не стигне да преузме смену. Полицајац је одмах приведен у станицу на трежњење, а увиђајна екипа треба да утврди околности незгоде – објашњава наш саговорник.

Према његовим речима, саобраћајни полицајци су показали како се професионално ради посао јер су привели свог колегу који је прекршио закон.

Он истиче да су саобраћајни полицајци остали доследни свом задатку јер су из Полицијског синдиката Србије покусавали да интервенишу јер се ради о Председнику синдикалне групе за Пожаревац.

– Обављањем свог задатка, односно привођењем колеге који је осумњичен да је возио под утицајем алкохола, саобраћајци су показали да нема заштићених у полицији – рекао је наш саговорник.