Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ОШТРО ПО ОПОЗИЦИЈИ: Бојкотују изборе јер немају никакву подршку …

0

БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Палати Србија да поједини представници опозиције бојкотују локалне изборе зато што немају никакву подршку, а не, како су истакли, "због насилне кампање коју води власт".

„Замислите колико је Јанковић популаран у Мионици… Не могу никог живог да нађу тамо. Тврде да ми имамо већину у Прешеву, а ми ћемо се борити за прелазак цензуса. Срба нема у Прешеву. А синоћ су најавили како креће рушење СНС у Крушевцу, а ти које би они да руше имају подршку у Крушевцу између 90 и 98 одсто“, истакао је председник Вучић, одговарајући на новинарска питања о порукама Вука Јеремића и Саше Јанковића.

По завршетку првог састанка владине Комисије за припрему Предлога програма изградње станова за припаднике снага безбедности, Вучић се осврнуо и на спекулације да ће Драган Ђилас бити кандидат за градоначелника на предстојећим београдским изборима, подвукавши да о њему нема „нимало добро мишљење“.

„О Ђиласу мислим веома лоше због трагичних дугова које је оставио Београду, због трагичне медијске политике коју је водио и зато што је оставио престоницу у рушевинама. Борићемо се, та борба неће бити лака“, кратко је прокоментарисао Вучић.

Он је додао и да ће „СНС свакако бити озбиљна опозиција власти Ђиласа, Шапића и свих осталих који су већ једном урушавали град“.

„Вероватно губимо, али нећемо дозволити да се резултати рада не виде, а онда нека грађани одлуче. Ђилас је свакако много успешнији, озбиљнији и образованији од Шапића, који је тукао људе за његов рачун, у Раљи, на пример“, навео је Вучић.