СРАМОТА: Оно кад поменеш криминал Вучића на РТС, а они прекину емисију!

25

РТС не интересују криминалне афере Александра Вучића!

Слика и прилика медијске тортуре и цензуре и од стране јавног гласила РТС! Емисија је прекинута 10 минута пре краја, чом је лидер Двери, Бошко Обрадовић, почео да говори о криминалним радњама Александра Вучића. Погледајте:

 

Бошко Обрадовић је био гост у Упитнику код Оливере Јовићевић на РТС1, где је након 6 месеци поново укрштао ставове са гостима из СНС-а, СПС-а и ДС-а.

Осим њега гости ове емисије су били: др Александар Мартиновић, председник посланичке групе  Српске напредне странке, Ђорђе Милићевић, председник посланичке групе Социјалистичке партије Србије и Наташа Вучковић, народни посланик Демократске странке.

Гостујући на Радио-телевизији Србије, Мартиновић је казао да је атмосфера у скупштини „понекад мучна“ због понашања појединих опозиционих посланика.

„Ситуација није једноставна када водите скупштину, а поједини посланици уносе камење, када Српску напредну странку називају лоповском, када вређају председника Србије Aлександра Вучића и чланове његове породице. Скупштина ипак ради свој посао у складу са Уставом, законима и пословником и доноси законе у интересу бољег живота грађана“, навео је Мартиновић.

Посланица Демократске странке Наташа Вучковић казала је да опозиција увек и свуда прибегава опструкцији када власт не поштује њена права.

„Ми смо сви заједно представници грађана, па када већина почне да не поштује права мањине она онда не поштује ни грађане који су нас изабрали“, навела је Вучковићева.

Она је упитала и коме је у интересу да се у „младој демократији каква је Србија“, ствара негативна слика о скупштини.

Наводећи да је од 62 казне које су посланицима изречене у претходних годину дана, 60 изречено опозиционим посланицима, председник посланичке групе Двери Бошко Обрадовић оценио је да владајуће странке желе да угуше глас опозиције у Скупштини Србије и укину контролну улогу парламента над владом.

„Имамо готово потпуну медијску цензуру у Србији, а СНС и СПС желе да угуше глас опозиције и у скупштини. Посланицима Двери изречено је 13 казни, а два наша посланика су искључена са даљег заседања. Константно нам се искључује микрофон, одбили су више од 100 законских предлога опозиције“, навео је Обрадовић.

Он је додао да ниједан министар није поднео скупштини извештај о раду свог ресора више од годину дана.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је био Преображенски проглас којим је озваничена будућу сарадња између ова две српске патриотске странке.

Током емисије г. Стаматовић, је причао о томе шта ће овај савез понудити бирачима на следећим локалним изборима у Београду и још у десет места, и како је Чајетина од сиромашне планинске општине израсла у једну од најбогатијих општина у Србији (00:18:00); док је г. Обрадовић говорио о могућој промени изборног система (уместо пропорцијалног већински систем) као и на који начин може да опозиција заштити опзиционе гласове од изборне крађе, односно да ли је могућ опозициони бојкот избора (00:26:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.

 • Гаудеамус Игитуровић

  Колико СНС мора да је сигуран у „себе“, када шаље оног несрећног Мартиновића да им „осваја бираче“ својим наступима у ТВ емисијама….. Ово је још један доказ да код нас „бирачко тело“ не бира ништа, јер да бира, нико присебан не би ону карикатуралну креатуру слао да га представља пред „милионским аудиторијумом“.

 • Aljeka

  Добро је прошао а ви ћете као и он бити ухапшени само ако чујем још једну реч. Тишина тамо! Свака част водитељки, добро је искористила своју плату, два годишња одмора и сваки сендвич за који се продал.. овај који је с тешком муком зарадила.

 • ПАТРИОТА

  Овај мартиновић је кретен над кретенима, немам речи којима би га описао исти као и онај идиот орлић.
  Цензура је свуда, нажалост јавна кућа (бордел) РТС који се финансира од наших пара које нам узимају уз рачуне за струју НЕ РАДИ за интерес народа који их плаћа него за политичаре на власти.
  Они су саучесници у њиховом криминалу јер их штите и подржавају, заборавили су како је горела њихова зграда 5-тог октобра 2000-те године и шта народ мисли о њима.
  Имао сам част да се на протесту прошле суботе рукујем са Бошком који једини говори истину и бори се за интересе Србског народа.
  Нисам члан ни једне странке нити ћу бити али подржавам сваког ко је прави патриота и чији су ставови су морални и часни.
  Ако заиста мисли оно што говори и заступа националне интересе онда има мој глас и подршку.

  • Nikola

   klempava babuncina je zasluzio takve batine da ga ni rodjena majka ne prepozna

  • Markos

   Klempavi Martinovic je karaktena i facijalna slika i prilika prosecnog srpskog glasaca koji glasa za 10 evra, kad nasi unuci za 100 god ako bude nekim cudom postojala Srbija pricaju o nama sve ima da nas prikazu tako i uopste nece da pogrese.

 • Frojd

  …Boskic-trafika, u sadejstvu sa…usatom spodobom….

 • dr Srbivoje

  Vucicevi isprdci cim gostuju na rts