Прочитај ми чланак

БЕРИЋ БРУТАЛНО ИСПРОЗИВАО ВУЧИЋА – назвао га умоболником због Бондстила!

0

Дејан Берић, српски снајпериста и вишеструко одликован борац у Донбасу, на Фејсбуку је упутио жестоке поруке председнику Србије, Александру Вучићу.

Берић оптужује Вучића да легализује криминалне активности Бондстила, назива га умоболним човеком и го*нетом! 

„Читам неколико дана још један мудар потез умоболног Вучка. Једина реална сила која може нешто да промени у Србији су ратни ветерани, јер су се много пута показали на делу. Да не ратују за политичаре и да се дижу за своју земљу. Уз редовно понижавање у институцијама, куповину лидера (нажалост педера које можеш купити има и у ветеранима) дошли су на феноменалну идеју. Сада продају Косово за Споменице и улице.“ – пише Берић.

„Нико се није запитао зашто се тек  сада дешава то у вези споменица??? Интересантно је да су оне само за борце са Кошара, а не за све који су бранили границу. Нема лаких позиција на линији, има само тешких и тежих.“ – истиче овај српски борац.

„Међутим пре пар месеци су се почели ветерани организовати и онда нова подела и то баш у време када планира то го*но да преда Косово Шиптарима и легализује трговину наркотицима кроз базу Бондстил у правцу Европе и трговину органима кроз Бондстил у правцу Турске и Саудијске Арабије.“ – истиче Берић.
„Не треба заборавити да је и министарство одбране наше земље предато такође у руке НАТО пакту, како другачије објаснити њихов центар који се налази управо у министарству одбране.“ – пише он и додаје да то „значи да опозиције у Србији нема, једино што имамо реално су ветерани и сада су и њих разјединили“.

„Да није лоше за Србију могло би се рећи да је Вучко идеалан стратег, штета што ту своју умоболну стратегију не спроводи за непријатеље Србије. Ух, ја заборавио, па они су га и наместили на место руководећег и они га и плаћају.“ – каже Берић у свом кратком коментару на Фејсбуку.

„Понекад ми је стварно жао што метак не може да лети две хиљаде километара!“ – закључује Берић помало претећим тоном.

БОНУС ВИДЕО

Гост емисије „Интервјуи”, у продукцији медијске куће „Центар” био је Жељко Васиљевић, председник „Удружења ратних војних инвалида Србије свих ратова”. Током емисије г. Васиљевић је причао о томе да НAТО није војно поразио српску војску на Косову (00:50:30); као и о томе да ли је Косово и Метохија још у Србији (00:52:30).Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.