ИСЛАМСКИ ТЕОЛОГ ИМРАН ХОСЕИН ОТКРИВА МНОГЕ СТВАРИ: Ево ко крије истину о Србима!

7

Исламски теолог шеих Имран Назер Хосеин изјавио је да би Срби, ако желе да исламски свијет разумије истину о Сребреници, требало да оснују државну комисију од најумнијих људи и када сви кажу истину, закључке понуде свијету. Он, међутим, не вјерује да би Запад то дозволио.

Без истражне комисије, каже шеих Хосеин, тешко је понудити конкретне доказе о догађајима у Сребреници, али он сматра да иза свега стоји НАТО јер је управо Алијанса из свега највише профитирала.

У Сребреници се није десио геноцид већ страшни злочин, међутим западне силе предвођене Америком, не желе да се открије цијела истина, тврди угледни исламски теолог и филозоф шеих Имран Назар Хосеин.

– Не мислим да ми данас знамо цијелу причу. Мислим да су дијелови ове приче сакривени. Ако неко, ко има сазнања покуша да их саопшти, биће убијен, рекао је у емисији „Протокол“ шеих Имран Назер Хосеин.

Османлијско царство је на подручју Балкана, у име ислама, засијало сјеме зла међу народима, каже шеих Хосеин и нуди извињење, савјетујући муслимане да поступе према Курану и ближе сарађују са православним хришћанима у предстојећем великом рату за који сматра да је неизбјежан.

– Није нам преостало пуно времена. Мој осјећај је, а надам се да нисам у праву, мислим да нам није преостало више од годину дана до нуклеарног рата, истакао је шеих Имран Назер Хосеин.

Погледајте прилог о Сребреници:

Шеих Имран Назар Хосеин је свјетски познати стручњак за исламска вјерска питања као и за међународну политику и економију.

Титула шеиха, учењака, значи да он тумачи вјеру и појашњава њене прописе. Завршио је највише исламске студије на Универзитету у Карачију, а дипломирао је, између осталог, и на Универзитету за међународне односе у Швајцарској.

 

 • Zelimir

  Не постоји муслиманска земља у Европи, Азији или Африци где ислам није донет мачем. Ислам није идеологија која се шири миром или проповедањем.Примера где је ислам постао државна религија без насиља односно рата је јако мало у односу на број муслиманских земаља у свету. Молим вас узмите па прочитајте Куран па чете да видите да је наредба за сваког муслимана да учествује у ђихадy и да је циљ ислама покоравање целог света односно његова исламизација. Драга моја Србска Православна браћо молим вас да се не увредите јер знам да сте сви на свој наћин патриоти и мислите само најбоље нашем Србском Православном роду али ви о исламу доносите закључке олако и наивно а да при томе Куран нисте читали а ако нисте читали Куран ви не можете рећи да познајете ислам. Овај човек није прихваћен у исламском свету и његова реч међу муслиманима нема тежину. Идите на Yuтubе па видите шта о њему говоре други муслимани, они му прете смрћу због вређања ислама. Ја бих из дубине душе волео да су сви муслимани као он јер тада неби са њима ратовали али на жалост 99% муслимана имају дијаметрално супротне ставове и идеје од овог човека. Свако добро и поздрав свима.

 • brane121

  Veoma sam razocaran izostankom komentara ove nase “ patriotske opozicije “ Hajmo patak,hajmo Perune…hajmo nemocni Djole…..

 • Милан Топлица

  Веома интересантан човек !

 • Дуња

  Шеик упорно понавља да ислам може преживети само уз православље и да је све друго пут којим ђаво води свет у пропаст…има ли ко да га чује?? видећемо…

  • Т. Горски

   Овај човјек није глупак и не прича он то тек тако, из празне главе, зато што има пријатеље мећу православцима, него човјек гледа свијет око себе и процјењује догађаје и „кретања“ на глобалном плану.
   Јасно је да је ислам у том погледу прилично рањив и то од стране „запада“ која је једна аморална маса и која не преза од уништења читавих народа (зар немамо потврду у историји за то).
   Он процјењује да су православни народи много поштенији него западни и да ислам може опстати много лакше сарађујући са њима него садећи тикве са западним ђаволом.
   Ако анализирате и грађански рат у Југославији наћи ћете јако много потврда да је то тако, јер ми нисмо тражили за себе оно што нисмо нудили и другима, но наши исламисти су одабрали пут на који су их навели управо они који им о глави раде.

   Наш проблем је што су и нас уз њихову помоћ заквачили и стално нам држе „нож под грлом“.
   Докле?
   Видјећемо али треба имати на уму да „ничија није до зоре сјала“ па неће ни њихова.
   Поздрав !

  • Волим кад Шабан запева

   И мене је фасцинирао, пре свега дирљивом причом о судбини историјских односа православаца и муслимана. На страну наши реални разлози за озлојеђеност и неповерење према Турцима, Бошњацима или осталим тлачитељима, повремено сматрам да је грешка то што смо кроз историју систематски отписивали ислам из домена важних чинилаца наше историје и колективног размишљања. Ту нам поред овог човека изворе могу пружити Меша Селимовић, Евлија Челебија, Мехмед-паша Соколовић… и други бројни духом узвишени муслимани , што Срби, што не-Срби, који су о Србији и српској души говорили суштински другачије од оног што је 1990-их утврђено као „догматски“ ислам. На крају, као што сте написали, и нас Србе и њих гони исти, западни ђаво, и намеће нам истребљење.

   Ђаво не спава, лако би се могло показати да грешим, али интуиција ми говори да ту свест између осталих гаје и ови мигранти који иду кроз Србију. Свесна је већина њих да Србија није и не треба да буде мета њиховог „џихада“, било оружаног или демографског, и поредећи нас са Немцима или Британцима, свакако нас доживљавају као фундаментално мањег (ако икаквог) непријатеља…

  • Т. Горски

   Ваш коментар свакако заслужује пажњу и много озбиљнији осврт од неколико реченица које имам намјеру рећи у вези са тим.
   Наше односе са исламским свијетом загадио је прије свега Алија Изетбеговић и исламска булумента која се у том тренутку окупила око али и поред њега у лику „ЈУГОСЛОВЕНА“ Ејупа Ганића.
   Те односе још увијек они загађују својим екстремно безобразним насртајима на све оно што је у првом реду србско а у великој мјери и хрватско.
   Срби су на првом мјесту јер су још увијек најјача препрека њиховом експанзионизму.
   У расплету Југословенске кризе ми Срби нисмо за себе тражили ништа друго што нисмо били спремни признати другима.
   Ако је тако као што сам рекао а јесте, (ко мисли да није нека покаже да није), онда је сасвим јасно ко је ко у овој причи.
   Западни а прије свега амерички криминалци су наше муслимане увукли у рат нудећи им наплату преко србских леђа за оно што им они раде диљем исламског свијета.
   Овај човјек је образован и такође види ко је ко и то је највјероватније основни разлог за његов став и закључке.
   Поздрав и свака срећа нека те прати !