Прочитај ми чланак

ИСЛАМСКИ ТЕОЛОГ ИМРАН ХОСЕИН ОТКРИВА МНОГЕ СТВАРИ: Ево ко крије истину о Србима!

0

Исламски теолог шеих Имран Назер Хосеин изјавио је да би Срби, ако желе да исламски свијет разумије истину о Сребреници, требало да оснују државну комисију од најумнијих људи и када сви кажу истину, закључке понуде свијету. Он, међутим, не вјерује да би Запад то дозволио.

Без истражне комисије, каже шеих Хосеин, тешко је понудити конкретне доказе о догађајима у Сребреници, али он сматра да иза свега стоји НАТО јер је управо Алијанса из свега највише профитирала.

У Сребреници се није десио геноцид већ страшни злочин, међутим западне силе предвођене Америком, не желе да се открије цијела истина, тврди угледни исламски теолог и филозоф шеих Имран Назар Хосеин.

– Не мислим да ми данас знамо цијелу причу. Мислим да су дијелови ове приче сакривени. Ако неко, ко има сазнања покуша да их саопшти, биће убијен, рекао је у емисији „Протокол“ шеих Имран Назер Хосеин.

Османлијско царство је на подручју Балкана, у име ислама, засијало сјеме зла међу народима, каже шеих Хосеин и нуди извињење, савјетујући муслимане да поступе према Курану и ближе сарађују са православним хришћанима у предстојећем великом рату за који сматра да је неизбјежан.

– Није нам преостало пуно времена. Мој осјећај је, а надам се да нисам у праву, мислим да нам није преостало више од годину дана до нуклеарног рата, истакао је шеих Имран Назер Хосеин.

Погледајте прилог о Сребреници:

Шеих Имран Назар Хосеин је свјетски познати стручњак за исламска вјерска питања као и за међународну политику и економију.

Титула шеиха, учењака, значи да он тумачи вјеру и појашњава њене прописе. Завршио је највише исламске студије на Универзитету у Карачију, а дипломирао је, између осталог, и на Универзитету за међународне односе у Швајцарској.