Прочитај ми чланак

РУСКИ ТУРИСТИ РАЗОЧАРАНИ ХРВАТСКОМ: Све је као лепо упакована, а неукусна бомбона!

0

ЗАГРЕБ - Руски туристи незадовољни су хрватском понудом овог лета и кажу да је лошија у односу на претходну и да личи на "лепо паковање неукусних бомбона".

Млада мајка Ана Јарош, која је у Хрватској била више пута, до сада је, каже, била веома задовољна, али да је ове године веома разочарана.

foto: printscreen hr.rbth.com

„Хрватска је у 2017. години као лепо паковање неукусних бомбона“, каже Јарошева, додајући да је на фотографијама све лепо, а да су у стварности апартмани ужасни, плаже претрпане, а услуга у кафићима лоша. Сматра да би све то било и у реду када не би било толико скупо. Ипак, руска туристкиња је открила које су, по њеном мишљењу, предности Хрватске.

„Као прво, кафа и коктели у кафићима су укусни, као друго, детету се све јако свиђа, као треће, због мора се исплати претрпети све проблеме“, навела је.

Полина Корољкова у Хрватску долази сваке године, али напомиње да „у Хрватској постоје претрпана и не баш чиста места“.

„Управо зато избегавамо плаже у великим градовима – не само у Хрватској, већ свугде. У Хрватској нисам видела ниједну прљаву бетонску плажу, иако сам обалом прошла неколико пута и била на петнаест острва“, истиче Корољкова.

За њу Хрватска не оставља утираск земље која је скупља од суседне Црне Горе, која је, наводи, пуно прљавија.

Олег Брагин се други пут одмара у Хрватској. Ове године су посетили Мали Лошињ и одсели у породичном хотелу у којем постоји услуга ол инклузив.

„Хотелска храна је новац бачен у ветар: доручак преспавамо, јер он у Хрватској завршава у 9-10 сати, а време ручка обично проведемо на плажи“, каже он и има још једну замерку.

„Мени је, као програмеру, јако важан добар интернет, али у хотелима постоје велики проблеми с интернетом.“