Прочитај ми чланак

Ово је услов Контеа да остане у Челсију!

0

Шушкало се више пута у завршници сезоне, да би Италијан из разлога личне природе могао да напусти кормило "Плаваца" упркос сјајној дебитантској сезони.

Конте је минулог лета стигао у Челси, након што је селекцију Италије предводио до 1/4 финала Европског првенства у Француској.

Добио је тако шансу да ради у Премијер лиги, а у изузетно великој конкуренцији је успео да се се попне не кров Енглеске већ у својој првој сезони.

Ипак, појавиле су се приче да би могао да напусти клупу „Плаваца“, понајвише због своје породице која и даље живи у Торину.

Он је сада обелоданио да дефинитивно још једну годину неће провести сам у Лондону.

„Није све тако сјајно. Мој долазак је био, али не и само путовање. Са својом супругом Елизабетом сам у јануару одлучио да ће Виторија завршити школовање у Торину, чак и поред тога што је била регистрована да почне са студијама у Лондону.

Ипак, ако будем остајао, онда ће и они морати да буду самном. То ће бити сјајна прилика за моју ћерку да живи у страној земљи. Једно ствар ћу вам рећи са сигурношћу, нећу још једну годину провести сам са собом“, изјавио је Конте.

Он наводно има понуду миланског Интера и то веома уносну, а сам Конте не крије љубав према домовини.

„Ентузијазам код Италијана ме чини поносним. Спекулације у мојој будућности су нормалне, али захтевам да фокус буде на терену“, додао је Конте.