БАЛКАН ИНФО – НИКОЛА САНДУЛОВИЋ: Вучић и битанге са власти су обичан олош!

6

Гост емисије "Интервју" био је господин Никола Сандуловић, председник Републиканске странке и некадашњи блиски пријатељ Зорана Ђинђића.

Рођен је 1963. године и по занимању је архитекта. Дипломирао је на факултету у Француској, говори енглески и француски језик, хоби су му сликарство и спорт.

Говори јасно и прецизно, са документованим аргументима. Има озбиљне и утицајне везе широм света.

Озбиљан је противник многих људи из садашњег и бившег режима.Због својих изјава је био на мети криминалаца и преживео је више атентата.

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о бројним занимљивим темама. Интервју је снимљен 11.04.2017. године у нашим просторијама, у Београду.

 • Ljubomir Petkovic
 • lesaNS

  E moj Sanduloviću, ima nekoliko stvari koje si izneo, a ja znam da nisu tačne! Ipak te treba držati podalje, jer ipak si ti, obrni okreni, „žutać“!

 • Srele

  To je ono o cemu ja uvek pricam, od 1:03:00
  Vec cetvrt veka Bosanci, Hercegovci i Crnogorci vladaju
  Srbijom i unistavaju je.

 • Jogi Ber

  а ти си ПОООШТЕЊАЧИНА ТЕШКА, јели??

  • моћни Ђоле Јанговић

   Јеебем вас вадикалне а поштене..::)))
   Поштени сте као ваше кеве, шупље као старе двоцевке….

  • grebak grebić

   Јесмо Срби,али је јадна она Србија коју ти заступаш. То је дно дна у култури, образовању, интелигенцији…..Молимо те да на главу ставиш фес јер нам заиста брукаш СВЕ што постигосмо вековима! Зар да ти и такви будете слика Србије, земље културе, поноса, великих људи светског гласа? Иди на улицу или сокаче и тамо оснуј царство примитиваца и назовите се Шчиперија или слично!