Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ ЖЕСТОКО О ПРОТИВКАНДИДАТИМА: Ово је права природа Јанковића и Јеремића

0

Председник Народног слободарског покрета и председнички кандидат Мирослав Паровић указао је да је кандидатура Саше Јанковића на председничким изборима последица његове дугогодишње злоупотребе службеног положаја.

– На који је начин Саша Јанковић постао председички кандидат? Тако што је годинама уназад злоупотребљавао позицију заштитника грађана. Отворено сумњам да он није штитио права свих грађана, него да је штитио права само једног привилегованог слоја оличеног у политици Демократске странке – рекао је Паровић у изјави за Студио Б.

jeremic-parovic-jankovic

Паровић је критиковао и кандидата Вука Јеремића указујући да је данашња ситуацију на Косову и Метохији последица политике коју је Јеремић водио као министар спољних послова Србије.

– Није се прославио у вођењу дипломатије, а један од примера је погрешна политика у одбрани интереса Србије на Косову и Метохији – указује Паровић.

Паровић каже да Јермић и Јанковић покушавају да се поново брендирају и да се народу лажно прикажу као нови.

– Они су своје показали  још од првог дана када су 5. октобра 2000. године када су спалили Скупштину. Они су показали на који начин функционишу. Та разна препакивања, нови имиџи и нове кампање то само служи да прикрије праву природу тих људи. Права природа тих људи је да су то ДОС-ови кандидати – упозорио је Паровић.