Прочитај ми чланак

ОБИЧАН СЕЉАК: Вучићу, твоји људи су највише дужни држави

0

vucic 3 obican-seljak

Наш фолксдојчер заборавио чији је премијер, у којој држави живи, чије интересе треба да заступа и колико људи бежи из његове земље дембелије.

Могуће је да он зна за кога ради али да ми сељаци не знамо ко га плаћа па смо у заблуди мислећи да га плаћају наши порески обвезници и да би требало да их штити. Заблуда је вероватно у томе што он јавно од наших пореских обвезника узима мало, а за то мало он преко медија нашим грађанима прича бајке у које више нико не верује осим оних болесника који му у сали аплаудирају исто онако како су посланици аплаудирали Чаушескуу само пар дана пред револуцију и његовог обарања са трона.

Ја, обичан сељак, не могу да се начудим како сам слеп код очију и не видим како ми је лепо и сваким даном све лепше и лепше, док сам све беднији и беднији. Када ће наш фолксдојчер да примети колико је грађана мађарске и словачке националности напустило Србију. Правници имају обичај да кажу када зли људи остану без аргумената почињу да вичу. Обичан сељак зна народну мудрост која каже да дубока вода мирно тече, а паметан човек тихо говори. Зашто наш фолксдојчер урла ако је паметан и зашто медији подржавају зло и нашег лажљивог вођу.

Обичан сељак отворено пита Вучића због чега у општини Ковин неће да наплати дуг од тајкуна преко двеста хиљада ЕУР-а, а обичним људима шаље фендераше за пар хиљада динара да принудно наплаћују дуг? Зашто Вучић штити људе сумљивог морала у Сенти и неће да наплати дуг од око милион ЕУР-а, а сељаку сече струју за три хиљаде динара? Због чега Вучић наређује да се у медијима објави списак дужника који грађанима дугују по неколико милијарди динара, а неће да их наплати? Колику ће им провизију наплатити да им се дуг опрости без обзира што тиме уништава будућност наше деце? Зашто неће да процесуира свог блиског сарадника који штити свој интерес у општини Тител у износу од петнаестак до двадесет милиона ЕУР-а као што Амери штите своје интересе по свету?

И тако редом по Србији од Суботице преко Зрењанина па Врбаса и Бечеја и Карађорђева Мачве Стига Срема све до Врања. Зашто штити људе који су покрали Робне Резерве.

Обичан сељак одговорно тврди Србији нису потребне стране инвестиције већ је неопходно да држава наплати од битанги, пардон велепоседника који не плаћају закуп државне земље коју обрађују уз благослов фолксдојчера и његових полтрона. То је цифра преко четри милијарде динара које не стижу у буџет па због тога морају да се отимају зарађене паре од пензионера. Има велепоседника који закуп излицитираних ораница не плаћају по више година и све је уреду. И не само закуп већ и остале обавезе и нормално да се прекине са пљачком. Увек стоји право оправдање за грађане, а како су они пре нас могли да пљачкају ми смо бољи.

А БОЉИ СУ ЗБОГ ТОГА ШТО СЕ ОБЕЛОДАЊУЈУ ПРЕТХОДНЕ ПЉАЧКЕ, А ЊИХОВЕ ПЉАЧКЕ ЋЕ ОБЈАВЉИВАТИ НАРЕДНА ВЛАСТ.

Вучић једино не види да са његовим мешетарима неће моћи да са врата склони сељака којем је све једно на који начин мора да сачува опстанак за Србију. Сељак се бранио и одбранио и од Хитлера који је био много већа сила од фолксдојчера и баба Меркелове заједно са нашом улизицом због једне похвале колико је глуп, пардон кооперативан, па неће ни ову препреку оставити да му други склања са пута.

Тенис у Швабији не оре земљу и не тови свиње па неће је орати ни товити у Србији. Он може заједно са вођом покушати да оре али са тенком као Краљевић Марко када је пробао да оре друмове, но неће за орање добити три товара блага већ три усране мотке.

Обичан сељак скреће пажњу да зна да је тренутно организовани криминал са улице ушао у пољопривреду или боље речено у пљачку државне имовине у области пољопривреде.

ВУЧИЋУ ПРЕШАО СИ ЦРВЕНУ ЛИНИЈУ СЕЉАК ТИ НЕЋЕ АПЛАУДИРАТИ КАО ТВОЈИ ПОЛТРОНИ У СКУПШТИНИ.

ВУЧИЋ ЈЕ ПРОШЛОСТ ЗА ЊЕГА ЈЕ ОДАВНО КАСНО АЛИ ЗА НАС НИЈЕ.

СЕЉАК СЕ ОТРЕЗНИО ОТРЕЗНИТЕ СЕ И ВИ , ШТО СЕ ПРЕ ОТРЕЗНИТЕ МАЊЕ ЋЕ ВАС БОЛЕТИ ГЛАВА.

ВОСТАНИ СЕРБИО ДАВНО СИ ЗАСПАЛА У МРАКУ ЖИВЕЛА САД СЕ ПРОБУДИ СЕРБЉЕ РАЗБУДИ.

(За Србин.инфо ОБИЧАН СРПСКИ СЕЉАК – име аутора познато редакцији)