Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Александар Вучић од мене ништа није научио, нека изађе на дуел ако сме!

0
Фото ТАНЈУГ - Оксана Тоскић

Фото ТАНЈУГ – Оксана Тоскић

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ огласио се на Твитеру поводом изјаве премијера Александра Вучића Недељнику, „да би било смешно када би рекао да ништа од Шешеља није научио“. Шешељ је поручио да лидер СНС ништа од њега није научио и позвао га на ТВ дуел.

Вучић је, наиме, у интервјуу за Недељник приметио да је вођа радикала неупоредиво моћнији од других лидера опозиције:

– Не слажем се с том политиком, мислим да је превазиђен, али смешно ми је да поредим њега и Борка Стефановића или Балшу Божовића. Немојте да се љутите, то су различите, не само политичке већ и у сваком смислу, категорије. Наравно, мислим да та политика не доноси Србији ништа добро, мислим да није ни одговорна ни озбиљна, али у личном смислу и као политички такмац је озбиљнији противник – оценио је Вучић.

Премијер је додао да не зна колико је својих особина покупио од Шешеља:

– Било би смешно да кажем да ништа нисам научио од њега. Нека људи процене, можда неке добре, а можда и лоше ствари. Држим се њих, он је борбен човек!

Шешељу се, међутим, није нарочито допало оно што је премијер рекао:

– Александар Вучић ништа од мене није научио. Политчки отац му је, по сопственом признају, Томислав Николић. Тома је Вучића свему научио – написао је Шешељ на Твитеру и затим позвао Вучића на телевизијски дуел:

– Вучићу, закажи нам више тај телевизијски дуел, да видимо шта је ко од кога научио. Нећеш ме, ваљда, пре тог дуела изручити Хашком трибуналу!

 

Извор: Информер