Прочитај ми чланак

ОБИЧАН СЕЉАК: Ми кренусмо у буну, а ви ако вам је добро останите кући!

0

buna obican seljak-
Угрожавањем интереса српских сељака подкопава се и интерес и суверенитет наше државе. Све државе које се накнадно прикључивале ЕУ су усклађивале своје законе и своју привреду да би у ЕУ ушли као држава, а не рушевина. Упропашћено друштво не треба никоме па ни Унији.

Поставља се питање због чега се српска привреда уништава и споља и изнутра. Један је мотив да се Србија претвори у европски отпад и да се код нас слије све што је лоше по здравље људи из Европе. Друго размишљање полази од чињенице да су у Европској унији главне полуге власти у антисловенским и антихришћанским квази елитама,  па се у том друштву примају без критеријума сви фашистички пријатељи из два велика светска рата. Србија је у та два велика рата као магарац преко кога се млате два чобана. У оба случаја ко год да победи зна се ко је извукао дебљи крај.

Србија је увек на јуначком пољу била на правој страни, али јој је увек фалио онај последњи корак где су тај корак пружали љигавци који су упропастили труд и жртве за опште добро и све обесмислили. Када је унук питао деду како није уновчио свој хероизам са првих борбених линија деда му је то овако објаснио. На фонту постоје прве борбене линије где наступа пешадија за њих терен спрема артиљерија и тако редом до позадине. Када се рат заврши ми се окрећемо и полазимо кућама. Кућама су најближи били они који су се налазили у позадини и они су први стигли кући. Они су као борци основали нову власт заузели најважније положаје, а нама правим борцима дали медаље.

Обичан сељак пита нашу „мудру“ власт због чега наша држава у складу са законом не примени члан 32 који дозвољава сваком кандидату за улазак у Унију да може да подигне за одређене производе царину уколико се угрожава њена привреда. Неке државе су и по уласку у ЕУ тражиле да продуже поједине мере које би служиле за опстанак њене привреде.

Ниједна се држава није тако поданички постављала као Србија. Наша Влада се труди да нас сатре боље од било којег непријатеља. Када се нешто уништава наше руководство то ради из душе. Наши властодршци нас најбоље познају па најбоље знају и како треба да нас разбијају.

Поново се намећу три немачке индустрије меса које би да у Србију инвестирају са парама које ће добити од наше државе као подстицај за свако радно место.

Наравно опет се тражи да им Србија да за сваку фирму по десет хиљада хектара ораница у склопу фирме што значи тридесет хиљада хектара.

ЧИЈА ЗЕМЉА ЊЕГОВА ДРЖАВА

Влада Србије ће да преда Швабама површину ораница већу од целе територије општине Ковачица или Алибунар. Људи пробудите се ови нам спроводе окупацију без зрна барута!

Да не буде забуне над нама спроводе геноцид на новији начин, а то је путем исхране ГМО средствима. На то нам је скретао пажњу професор Ненад Боројевић са онколошког института. Користећи ГМО производе и разне врсте емулгатора/поклон са Ззапада/ у Србији од рака умре годишње преко двадесет хиљада људи. Последице коришћењем ГМО хране се испољавају на другу и трећу генерацију. Питам вас дали то заслужују наша деца и унуци?

srpski seljak protest
СЕОСКА БУНА: Паори у петак подижу блокаде по Србији

Унија пољопривредних произвођача Сремске Митровице, као и више удружења произвођача из Мачве, Поцерине, Баната и Бачке најавили су данас ће у петак, 13. март, од 11 сати блокирати саобраћајице у Србији због лошег положаја пољопривредника.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ – ОВДЕ.

Сада су на реду за уништавање сремски и мачвански сељаци. Увози се месо и млеко од животиња које су храњене ГМО храном и уместо ратом геноцид над Србима ће се урадити „модерном технологијом“. Фашисти не заборављају ко им је сметао у два велика рата. Ми Срби се фалимо да нисмо заборавили, а да смо опростили оно што нам је рађено.

Запад па и наши непријатељи па и лажни савезници који су нас злоупотребили нам ништа нису ни заборавили нити опростили. Уништавају нас и физички и психички, а територије им нуди без рата наша Влада која им поклања оранице.

Својевремено у 16 веку је подигнут устанак против Турака у Банату. Турци су у крви угушили тај устанак. Владику Вршачког Теодора су живог одрали, а Срби су напустили ту територију од страха од одмазде. Врло брзо је Турска власт позвала Србе да се врате на своју земљу коју више није имао ко да обрађује.

Време се променило овим новим окупаторима не треба народ. Окупатори би да овај народ истребе ГМО производима, а војвођанске оранице могу да обрађују пар хиљада спахија. Народ је вишак. Пробудите се!

Колико јуче у Привредној Комори Војводине је предавање одржао професор Ковачевић са Америчког универзитета. С обзиром на искреност професора који је скренуо пажњу на тежње Запада да дође до српских ораница Покраински Секретар за Пољопривреду је побегао са предавања.

Нико из власти не воли да јавно чује истину на коју неко утиче свесно, а неко несвесно. Нема политичара у држави Србији да је у неком од парламената без обзира д али је у позицији или у опозицији, а да не учесвује у разбијању државе. Сви су у власти и раде на разбијању Србије. Једина је разлика да ли је званично на власти у висини расподеле плена.

Војвођанима смета то што им је буџет само 7% од прихода. Не смета им то што субвенције у пољопривреди завршавау преко 80% баш у Војводини и сви трошкови које има држава/полиција војска здравство просвета судство и државни органи/.Не смета им то што 7% буџета Србије користе за своју промоцију и као џепарац. Битно им је да се питају где су њихови новци. Никоме не причају да заједно руше државу Србију од Хоргоша па доле до југа.

Из „белог града“ нам стиже бајка Београду на води. Истина о богатој Србији се препушта странцима. Телеком као економски ресурс би да продају окупаторима , успут треба отпустити половину радника Телекома у борби за радна места.

ЕПС са свим својим потенцијалом/рудници термоелектране хидроцентрале и инфраструктура/ опет дају странцима да нам за наше паре и наше природне ресурсе неки наш или страни Хамовић или како се већ зове продаје струју ваздух или воду. Лепо рече у оној књизи Милутин да се ми нисмо огрешили о Турке они нам нису чинили оваква зла.

Садашња „опозиција“ или чувари позиције садашњој власти се ограђује од Покрета Двери и Санда и Шешељ не желе да подрже протест заказан за 21 март.

Види молим те сујете. Нису они заказали протест и немају ништа са тим. Њих ће да прерасте народ.

Није у питању опстанак опозиције већ опстанак народа Србије. Опозицијо нико Вас није позвао на расподелу плена па мерите колико Вам је велика странка да би имали бољу позицију за расподелу плена као хијене. У питању је опстанак народа и народе ако нисте задовољни покажите то Влади Србијем а не да као послушне овце служите вашим лидерима да би они могли да деле плен. Народе ако си незадовољан покажи то као паори и сточари и као сви угњетени – доста је било!

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ СУ СЕ УДРУЖИЛИ , ПРОТЕСТ У БОГАТИЋУ ЈЕ ПРОТЕСТ СВИХ ПОЉОПРИВРЕДНИКА.

ИЛИ ПУКОВНИК ИЛИ ПОКОЈНИК ДАЉЕ ВИШЕ НЕ ИДЕ.

ВУЧИЋ ЈЕ ПРОШЛОСТ ОН ТО НЕ ВИДИ АЛИ ВИДИМО МИ ОБИЧНИ СЕЉАЦИ КОЈИ СМО ПРЕПУШТЕНИ ОКУПАТОРУ.

СЕЉАК ЈЕ У СРБИЈИ УВЕК ЛАКШЕ ИЗЛАЗИ СА СТРАНИМ ОКУПАТОРОМ НЕГО СА ДОМАЋИМ ЈАНИЧАРИМА!

ВОСТАНИ СЕРБИЈО ДАВНО СИ ЗАСПАЛА У МРАКУ ЛЕЖАЛА САД СЕ ПРОБУДИ СЕРБЉЕ РАЗБУДИ.

(За Србин.инфо ОБИЧАН СРПСКИ СЕЉАК – име аутора познато редакцији)