Прочитај ми чланак

ПАЛМА: САД и Европа да се укључе у борбу против албанског тероризма

0

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма у суботу је на Главном одбору те странке у Јагодини изјавио да никада не би примио албанског премијера Едија Раму.

palma-fonet-ak_fРама сипа со на рану српских породица: Драган Марковић Палма

-Никада не бих примио албанског премијера у Србији, јер он сипа со на ране српских породица. Докле више, запитао се Марковић у обраћању члановима ГО ЈС и појаснио да је то његово приватно мишљење, а не предсеника ЈС која подржава Владу Србије.

Он је додао да Србију никада није водила Америка, Немачка, Енглеска, Италија. већ Српски народ и грађани који живе у нашој држави, те да тако треба да буде увек.

-Амерички потпредседник Бајден за седам дана два пута зове премијера Вучића, није му лако. Не зову га да нам дају хуманитарну помоћ за поплављене градове, него траже много тога што само може да предпоставимо, навео је Марковић.

Главни одбор Јединствене Србије на предлог Мрковића дао је подршку премијеру Александру Вучићу за све што предузима, али је наглашено да рокови не треба да буду неодређени.

Србија неће скренути са европског пута, али исто тако ниједна светска сила и држава неће моћи да нас одвоји од брата који се зове Русија, истакао је Марковић и додао да је то програм и политички циљ у прошлости, садашњости и будућности ЈС.

-Једини светски државник који се у Београду обратио нашим грађанима са ,,Браћо Срби“ је председник Руске федерација Владимир Путин. Не само на речима, већ и делима Русија показује братски однос према Србији, рекао је Марковић.

(Вести)