Прочитај ми чланак

Медијски рат режима против Срба на северу КиМ – поводом доласка Вучића!

0

vucic-plakat

(Фејсбук репортер)
Прави медијски рат повела је ових дана Влада Србије против свог народа на Косову и Метохији. Повод за то је посета потпредседника владе Вучића који је најавио долазак на север Косова и Метохије да убеди Србе да је прихватање споразума које је он потписао у Бриселу за њих “најбоље решење”!

Наиме, “србским” властима је као хлеб насушни потребан пристанак Срба са севера КиМ на прихватање споразума (тј. на колективно самоубиство) како би имали изговор за издају!

Тим поводом на северу Косова и Метохије спроведене су невиђене мере безбедности да ни птица не може да пролети – а све у договору са КФОР-ом, ЕУЛЕКС-ом и Тачијем! Да се не лажемо – без њиховог пристанка ни један србски нижи чиновник не може да уђе на територију самопроглашене државе Косовао, а камоли први потпреседник владе Србије!

Није случајно што је Вучић смислио да дође у Лепосавић баш на дан Светог Василија кад велики број верника долази у главну парохијску цркву у Лепосавићу.

Прва хитна мера је била постављање великог броја камера дуж целог пута којим се креће Вучић – само на згради општине у Лепосавићу може се избројати десетак камера.

Друго – велики број сарадника разних служби безбедности размилео се задњих дана по северу КиМ.

Њихов задатак је био да један број свесних Срба са севера КиМ за које се претпостављало да ће иступити и дићи свој глас против ове оркестриране кампање на време “пријатељски” упозоре да су под присмотром и да “пазе шта раде”.

vucic-plakati

Током доласка Вучића велики број телевизијских екипа је био спреман за представу – као што се и очекивало, новинари који су дошли да слепо обаве посао за који су плаћени, нису се потрудили да сазнају мишљење обичног народа који живи на северу КиМ већ да јавности пошаљу слику одушевљења са којом је Вучић дочекан на северу КиМ.

Прво што су сликали били су плакати добродошлице који су јутрос осванули на северу КиМ – наручени специјално за долазак Вучића, како би камере имале шта да прикажу успаваној српској јавности.

УПРКОС ТОМЕ, став Срба са КиМ је познат и непромењен – НЕМА ПРИХВАТАЊА БРИСЕЛСКОГ СПОРАЗУМА! Тај став је потврђен и на великом скупу у Косовској Митровици, потврђен на скупштини 4 општине са севера КиМ као и на митингу у Београду!

Plakat1

ОСИМ ТОГА, ИСТИНЕ РАДИ – СРБИ СА СЕВЕРА СУ НЕКОЛИКО ДАНА УНАПРЕД ВЕЋ ИСКАЗАЛИ СВОЈ СТАВ О ДОЛАСКУ ВУЧИЋА СЛЕДЕЋИМ ПЛАКАТИМА – КОЈИ СУ СУ ПРЕД ДОЛАЗАК ВУЧИЋА ТОКОМ НОЋИ ЦЕПАЛИ И УКЛАЊАЛИ АКТИВИСТИ РЕЖИМСКИХ СТРАНАКА НА СЕВЕРУ КиМ!

Plakat2

*************

КОМЕНТАРИ Срба са севера КиМ:

Глас Косова и Метохије: РТС је већ почела са својом демонском пропагандом! Не наседајте! Нису то Срби с КиМ, нису ни Лепосавци… то су аутобуси пуни жандармерије и страначка подршка из ц.Србије! Срам вас било! а1

Глас Косова и Метохије: Вучић најавио долазак у КМ… Град пун БИА, ВБА, полиције, жандармерије. Плакате издајника с качкетом поскидане, ижврљане спрејом или склоњене…. Е Срби, Срби…. крај нам је близу! а1

Глас Косова и Метохије: Први потпредседник владе Србије Александар Вучић се тренутно налази у Лепосавићу са окупљеним народом и владиком Теодосијем. Јахјага није могла да дође јер јој загорела сарма којом је хтела да га почасти, па пала у депресију.

За 13ч је предвиђен полазак за Косовску Митровицу где ће у 16ч бити одржан састанак са одборницима четири скупштине општине. Све је дивно и цвеће цвета само за Вучића. Птице су се напрасно распевале кад су виделе умилна усташца!!!

Глас Косова и Метохије: Замолио би издајника Вучића, када спомене Србе са југа Kосмета да устане, и да престане са лажима о нама са југа да пристајемо на споразум о издаји своје свете земље КОСМЕТА. Више не знајући шта да нам ураде, сада покушавају да заваде Србе са југа и Србе са севера КОСМЕТА. Не могу кординатори говорити у име народа јер их народ није ни бирао него су именовани од стране издајничке владе која је погазила Устав Србије због шаке проклетих долара. Кординатори на југу КОСМЕТА су постављени из Николићеве партије и могу говорити само у своје име а не у име срба са југа. Зато БРАЋО Срби са севера КОСМЕТА имате нашу подршку јер док постојите ви на северу постојаћемо и ми на југу КОСМЕТА. a8

Јутрос је због доласка издајника, Александра Вучића у наш град, по његовом наређењу прорадио паук и носио сва возила која су непрописно паркирана код факултета техничких наука. А1

Глас Косова и Метохије: Само да их овај пљусак омете…. Богу нису то могли да нареде ни Тео ни његова багра малих следбеника… Пљушти, ко да Небо плаче над издајом! а1

***

Срби на Косову и Метохији не смеју пристати на издају КиМ на коју је политичко вођство у Србији већ пристало. Став Срба са Косова и Метохије треба да буде да власт у Србији може да чини шта год хоће, али Срби са Косова и Метохије на то не смеју да пристану и тако као недужни народ прихвате на своја плећа одговорност ове националне и историјске издаје. Епископ Артемије

***

Глас Косова и Метохије:

Искрено молим мој наивни народ да данас нико од нас, правих Косоваца, не учествује у паради и представи Вучића, Вулина и Теодосија у Лепосавићу.

Они ће за сликање ионако довести довољно аутобуса партијских следбеника из ц. Србије, да глуме нас, Србе са КиМ…

Жандармерија је ту од петка, видите како може да уђе на територију КиМ кад хоће… да не би се ништа десило Вучели