Насловна Насловна Полиција врши претрес локала „Аркаде“ у Никшићу: ДПС купује гласове Рома

Полиција врши претрес локала „Аркаде“ у Никшићу: ДПС купује гласове Рома

Како сазнајемо од грађана Никшића, активисти ДПС-а нелегално су отворили локал "Аркаде" у којем купују гласове ромске популације

15

Припадници полиције извршили су претрес локала „Аркаде“ у Никшићу који је, како је раније објавио наш портал, отворила Демократска партија социјилиста.

Како сазнајемо од грађана Никшића, активисти ДПС-а нелегално су отворили локал „Аркаде“ у којем купују гласове ромске популације.

У току је претрес локала, а за сада није познато да ли има ухапшених.

Ускоро опширније….

Прочитајте ЈОШ:

 

 

 

Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

 

15 КОМЕНТАРИ

  1. na osnovu ulaska u lokal se konstatuje kupovina glasova? to mozete samo vi i niko drugi na planeti. a sta je sa kafom za ponjeti? ili je mozda usao da se javi nekom prijatelju? ili mozda nije usao da bi uzeo pare za glasove nego da donira pare za kampanju…ili…ili…ili…

    1
    3
  2. Policija stiti objekat u kom se obavljaju krimi radnje. A ko je ono na celu policije, ministarstva…? Za koga radi ministar i direktor uprave policije? Ocigledno je za koga…nazalost.

    16
    1
    • ko kaze da policija stiti bilo koga?posli su po prijavi,konstatovali da se nista ne desava,odnosno da ne mogu da konstatuju krivicno djelo..sta mogu dalje da rade osim da nadgledaju tu lokaciju i da eventualno pozovu komunalnu da napise koju kaznu za nepostovanje mjera (jer policija ni to ne moze da uradi)

  3. Шта је Миро, болан, што си неурозан? Још мало, па можете у гору зелену. Да брстите. За боље нисте.

  4. … Kupuju glasove od Roma!?
    Ajhaaa, znači kupuju sami od sebe, gurbeti nikšićki!
    … Sretno im bilo, političkim čergarima! Putevi njiovi nijesu za ljude! Čestiti bi se pogubio, izgubio sebe.

    23
    4

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар
Молимо унесите име овдје