Прочитај ми чланак

Жириновски све погодио: Ево зашто је избио рат у Украјини!

0

Ниједан аналитички центар није дао тако тачне прогнозе и толико дуго пре него што постану стварност. Ево још једног занимљивог пророчанства Жириновског:

Зашто ће код нас почети рат?! Зато што огроман новац, све те трилионе долара неће имати где да уложе! У миру ће све стати. Једини излаз је да се покрене рат негде у Европи, и да се онда покрене нови Маршалов план! Прво ће слати оружије (https://t.me/bograta/10986), и то је све амерички план! Спремајте се за рат! Спремајте се за мобилизацију (https://t.me/bograta/13674)! Делимичну. Пара у Европи има више него што има је потребно. А парама је потребан рат. Паре се буне. Паре не могу да леже у банкама. Паре је неопходно уложити у економију! А какву економију?! У оружје! А после ће се парама обнављати све што је уништено у рату. Ето зашто бомбардују Донбас. Да би све срушили, и целу Украјину, и сву јужну Европу. А обнављаће после све то Немачка. План Маршала.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!