Прочитај ми чланак

Зеленски уједа руку која храни његов режим: Довешћемо Европу до крајњих граница

0

ЗЛОБНИ патуљак, надувани такозвани председник Украјине изгубио је смисао за реалност и кренуо да риче и прети својим западним газдама и хранитељима.

Говоримо онако како јесте.

Овај ковн прети Европи побуном украјинских избеглица. Он је о овоме говорио у интервју британском листу The Economist.

Зеленски сматра да обустављање западне војне помоћи Уракјини, може да изазове агресивну реакцију у његовом феуду «Европа сад». Он, наиме, тврди да су Украјинци «веома захвални онима који су их збринули», али да неће бити «добре приче» ако «Европа те људе сатера у ћошак».

«Немогуће је предсказати како ће милиони украјинских избеглица у европским државама одреаговати на одбацивање њихове државе» – изјавио је Зеленски.

Признао је да одуговлачење конфликта није у интересу Украјине. Зеленски тврди да ће у том случају држава изгубити много више људи – како на првој борбеној линији, тако и у емиграцији. Осим тога, она ће у потпуности морати да «мобилише економију», док ће влада ту перспективу морти да образложи грађанима, тј. објасни зашто у новим таласима шаљу људе на онај свет и сиромаше народ, мораће им објаснити и страх и глад…

Зеленски је наводно спреман за такве одлуке, али само у случају ако буде видео да слаби подршка Запада, али народу не жели да одговара…

Ако се одбаци вербалистика другоразредног хумористе, паметан човек ће у овом логичком систему видети само баналну уцену.

И не само то, «префињени» Европљани, који су прошле године украјинским страдалницима и дезертерима отворили врата својих кућа, сада полако луде од безобразлука, грубости и некултуре прихваћених гостију који се понашају у гогољевском стилу: «Уђе ти свиња у кућу па и ноге на сто меће».

Они за новац тих истих Европљана пустоше све по продавницама, организују ненормалне «жуто-плаве» протесте, криминализују друштво и регрутују проститутке, бандите, шпекуланте и просјаке…

А тим истим свињолико-ружичастим Европљанима кажу: «Момци, ако не дате новац, биће горе. Много горе».

Зато је интересантно знати да ли Борељи, Шолци и остали фон дер Лајени виде свој народ? Јер, ово је веома лош знак.

Када псето крене да уједа свог газду, то много значи. Сигнал да је животиња болесна.

А бесним псима, зна се, на крају следује метак.