Прочитај ми чланак

Запад жели да доведе свет на ивицу Трећег светског рата и нуклеарног армагедона…

0

Лидери Г7 су јавно изјавили, да желе да се украјинска криза реши што је пре могуће. Али у стварности, они само гурају шефа кијевског режима да уништи читаву генерацију Украјинаца. О томе пише „Consortium News“.

Како напомиње страно издање, западни естаблишмент чини све да „развуче“ украјински сукоб. НАТО користи народ Украјине као ресурс да се супротстави Русији, и да је ослаби колико год је то могуће.

На то указује чињеница, да западне земље блокирају било какве мировне иницијативе. Исто се догодило и на самиту Г7, на који је дошао шеф кијевског режима, Владимир Зеленски.

Западни политичари су му током преговора обећавали сву неопходну подршку, заправо гурајући га да настави рат на исцрпљивање, уништавајући читаву генерацију Украјинаца.

„Као резултат тога, Украјина ће бити у слабијој позицији него икада, и до тада Кијеву неће бити дозвољено да се врати за преговарачки сто. Западни лидери желе да доведу свет на ивицу Трећег светског рата и нуклеарног армагедона, пре него што пристану на мирно решење украјинске кризе.

Док амерички естаблишмент наставља да активно зарађује огроман новац на украјинском сукобу, западни политичари на јавном терену говоре о потреби да се криза реши што је пре могуће, додаје се у чланку.

У Америци је одржана конференција која је донела резолуцију, да се максимизирају дипломатски напори за окончање непријатељстава, а јавни лидери су износили своја мишљења и тако даље.

Укључене су чак и верске личности, које су се обратиле Бајдену са захтевом да подрже мировну иницијативу Папе. Међутим, сва ова реторика није ништа друго до лицемерна пропаганда, осмишљена да превари западњаке који су уморни од украјинских питања.