Прочитај ми чланак

WEF захтева од светских лидера брже увођење агенде „ВЕЛИКОГ РЕСЕТА“

0

Светски економски форум (WEF) издао је упозорење својим глобалистичким чланицама и захтевао да глобални лидери почну да унапређују „Велико ресетовање“, увођење агенде неизабране организације.

WEF је издао хитан позив светским лидерима да развију стратегије за убрзање своје глобалистичке агенде.

Група моћних светских утицајних људи предвођена корпорацијом састаће се касније ове године како би „убрзала имплементацију“ планова Клауса Шваба, оснивача и председника WEF-а.

Програм је укључивао стварање друштва заснованог на марксизму у којем ће владајуће елите и глобалистичке моћне елите контролисати сваки аспект јавног живота.

Приступ храни и другим добрима, као и становању и превозу, све би контролисале бирократе и корпоративне елите.

Након што се уведе „Велико ресетовање“, јавност неће „поседовати ништа“ и сви ће радити за „опште добро“.

WEF и Уједињене нације нагласиле су да је, иако је Велико ресетовање, познато и као „Агенда 2030“, скоро на пола пута до завршетка, „хитно је потребан“ састанак како би се убрзала његова имплементација.

Организација се пожалила да је напредак био ометен последњих година „непредвиђеним застојима услед пандемије КОВИД-19, великим негативним утицајима климатских промена и све већим ценама хране и горива због сукоба у Украјини“.

Међутим, пандемија је касније виђена као тестна база за будућа ограничења, док су „климатске промене“ средство за постизање овог циља кроз „Нет Зеро“ циљеве.

Фрустрација због ових кашњења изазвала је позив на састанак како би се „направила стратегија” и методе за убрзавање онога што је организација са седиштем у Женеви рекла као „вероватно највећи људски подухват икада предузет да се створе мирна, праведна, једнака и одржива друштва”.

WEF такође активно заговара „учешће грађана“ како би унапредио своје планове Великог ресетовања.

Ово ће унапредити марксистичке елементе шеме циљајући на „економску неједнакост, родну неравнотежу, корупцију и деградацију животне средине“.

Оснивач и извршни председник WEF-а Клаус Шваб назвао је своје „’Велико ресетовање’ капитализма” као средство за увођење „четврте индустријске револуције” у свету.

Ова такозвана „револуција“ ће донети нову еру индустрија вођених вештачком интелигенцијом које немају много користи за ширу јавност.

Организација је открила свој жељени циљ у 2018. са неколико „предвиђања“ за будућу комунистичку утопију.

У визији WEF-а за човечанство, „Нећете поседовати ништа и бити срећни… шта год желите, изнајмићете“.

“Месо ће бити посебна посластица.”

Отац лидера WEF-а, Клауса Шваба, је наводно радио за „апарат нацистичке партије“.

Основао је своју елитну марксистичку војску најмоћнијих светских лидера у бизнису, академији, политици и уметности 1971.

Група је обавијена велом мистерије — приступ медијима је строго ограничен — и чини се да није одговорна ниједном појединцу или ентитету осим себи.

У публикацији Глобалног извештаја о одрживом развоју (ГСДР) за 2023. чији је аутор Одељење за економска и социјална питања Уједињених нација наводи се да ће „хитно бити потребна решења која могу да убрзају напредак према [Циљевима одрживог развоја Уједињених нација (СДГ)].“

17 СДГ Агенде 2030. изложени су на самиту Рио+ 20 2022. у документу под називом: „Будућност коју желимо“.

Циљеви одрживог развоја су креирани 2015. и „сагласили су их 191 влада држава чланица УН, мада не нужно и њихова јавност са правом гласа“.

Користећи израз који многима може звучати језиво познато, WEF је рекао да у својој „потрази да се изгради боље, цивилно друштво предлаже нове начине за постизање СДГ-а и стварање бољег света након пандемије“.

Овај свет је замишљен као свет у коме ће сви радити за „опште добро“ и вољно се одрећи слобода и могућности капитализма који нуди финансијску независност и слободу.