Прочитај ми чланак

Врхунски научник: „мРНА вакцине против Kовид-а треба ОДМАХ повући“

0

Након спровођења детаљне анализе података о нежељеним догађајима вакцине против Kовид-19 у Великој Британији, др Ричард Енос, пензионисани професор еволуционе биологије на Универзитету у Единбургу, позвао је на повлачење вакцина против Kовида „одмах“.

Енос је открио да постоје „недвосмислени безбедносни сигнали“ за нежељене реакције на вакцине Фајзер и Модерна које утичу на крв, срце и женске репродуктивне органе.

Он је закључио да: „Нема сумње да мРНК вакцине против ковида треба да буду повучене ОДМАХ“.

У колумни за Daily Skeptic Ennos пише: „Овај чланак је посвећен двема групама у Уједињеном Краљевству. Прво, многима који су убијени или повређени увођењем експерименталних и непроверених вакцина против КОВИД-19, невиној и поверљивој јавности у Уједињеном Краљевству. Друго, посвећеним лекарима који су поднели извештаје о жутим картонима у којима су наведене повреде и смрти од вакцине против КОВИД-19. Желео бих да знате да ваша патња и напори нису били узалудни”.

WHD извештава: Већ постоји много доказа о штетном утицају вакцина против ЦОВИД-а, од младих спортиста који умиру од необјашњивих случајева миокардитиса до синдрома „изненадне смрти одраслих“.

Вакцине које су коришћене у Великој Британији укључивале су Фајзер и Модерну, као и АстраЗенеку и све обезбеђују производњу шиљастог протеина вируса САРС-ЦоВ-2 у људском телу.

Напоменуо је: „Све три вакцине се ослањају на нову технологију која никада раније није коришћена код људи. У време њиховог увођења, недостајали су им дугорочни подаци о безбедности, па су стога захтевали условну дозволу за стављање у промет од Регулаторне агенције за лекове и здравствене производе (МХРА). Да би пратила безбедност три вакцине, МХРА је успоставила шему извештавања о вакцини против КОВИД-19 Жути картон (C-19VYC). Ово обједињује стандардизоване извештаје о сумњивим нежељеним реакцијама на вакцине против КОВИД-19 који се могу анализирати да би се открили безбедносни сигнали и потенцијално покренули повлачење вакцина.

Ти резултати, написао је он, потврђују „недвосмислене безбедносне сигнале за нежељене реакције изазване мРНА вакцинама Фајзер и Модерна које утичу на лимфни систем, срце и женску репродукцију.

Он је приметио да је поднето пола милиона извештаја о нежељеним догађајима и објаснио је да је једна слабост система то што оставља непријављене „многе“ догађаје.

Он опширно расправља о квалитету и поузданости доказа, али је написао: „Постојао је конзистентан образац већег извештавања о овим сумњивим догађајима (миокардитис и перикардитис) са моновалентном вакцином против КОВИД-19 Pfizer/BioNTech и вакцином против КОВИД-19 Модерна, а они се чешће јављају код мушкараца“.

Он је приметио да реакција на „велики број извештаја о миокардитису и перикардитису које су генерисале мРНА вакцине није била да се повуку штетни производи, већ да се промене безбедносне информације повезане са овим производима и упозоре здравствени радници да пазе на ове веома озбиљне нежељене догађаје након давања релевантних вакцина”.