Прочитај ми чланак

ВИДЕО ГОДИНЕ: Ова жена је предвидела Ковид 19 пандемију још 2019. године

0

YouTube-ом се јако брзо шири видео који је објављен 20. септембра 2019. године, након што су се предвиђања објављена у њему обистинила у наредних неколико година.

Овај видео је снимљен скоро четири месеца раније него што је Светска здравствена организација (СЗО) први пут објавила да је откривена мистериозна упала плућа повезана са корона вирусом која се шири у Вухану у Кини.

Ову објаву са YouTube канала Cabin Talk, поставила је жена по имену Клаудија, која је својим пратиоцима рекла: “Планирају пандемију, сигурна сам у то.”

“Пре свега, Bill Gates је рекао да ће доћи до пандемије и да ће најмање 38 милиона људи умрети”, додала је.

“Може ли јасније бити, имамо обавезне вакцине за одрасле на дохват руке?” упитао је YouTuber. “Овде смо у овој земљи и ако било где буде пандемије, биће глобално раширена. Да ли знате шта ће се догодити? Све земље ће рећи да морамо заједно делати (бити дисциплиновани), јер са авионима вируси могу путовати тако брзо, а сви ћемо глобално примењивати ​​исте проклете законе од којих ће бити, обавезне вакцине које ће уносити отрове у наша тела што уопште није доказано да је ефикасно или безбедно.”

Она је напоменула да је Калифорнија законодавцима већ дала овлашћења да имплементирају војни закон, ако се избијање било које врсте пандемије сматра довољном претњом да оправда такав потез.

„Ово ће се догодити глобално ако се не пробудимо“, упозорила је Клаудија. “Искрено, шта још требате да знате?”

„Немамо пуно времена“, прецизно је рекла Клаудија да закључи свој видео. “Одлучите се данас и борите се за своја права.”

Наизглед пророчански YouTuber-ка упитала је како би влада могла прописати нешто што носи ризик од смрти, посебно за децу.

Без обзира колико видео снимак ове YouTube-рке осликава јасно стање на половини 2021.године, глобалистичка еугеничарска агенда јавно је изложена деценијама.