Прочитај ми чланак

ВИКИЛИКС: Макрон је геј, конзумира дрогу и троши Ротшилдов новац

0

Кандидат за председника Француске, Емануел Макрон, можда и није досадни бивши Ротшилдов банкар који стреми ратним злочинима, како он покушава да нас убеди.

Нове информације, које су скупили истраживачи са интернета и које је објавио Мило Јанопулос, су показале да Макрон може бити зависник од дроге, учесник тајних хомосексуалних веза и да је имао приватне журке са пуно алкохола, које је плаћала Ротшилдова банка.

1. Дрога

Процурели имејлови су показали наводну заверу да се заташкају договори око дроге, коју је наручивао менаџер кампање Макрона, Ален Туре.

Туре је наручио 3-Метилметкатинона, познате и као ММЦ-3, дрогу коју Француска ставља у исту класу са хероином.

Дроге су плаћене биткоинима и транспортоване на адресу владе. У имејлу је објашњено да је то одрађено тако да ако се открије, Макронови људи увек могу да тврде да су били жртве скупе шале.
Али овде се не стаје са оптужбама о узимању дроге.

Човек по имену Рафаел Колхун, који блиско сарађује са Макроном, је свом сараднику послао имејл који садржи само једну фразу: „не заборави да купиш к. за шефа“. Скраћеница „к.“ је наводно значења опасне дроге кокаин.

2. Хомосексуалност

Емануел Макрон је наводно директно примао имејлове са веб сервиса по имену VestiareGay. Мејлинг листа овог сајта је таква да корисник мора да се верификује, што значи да шаљивџија није могао да дода Макрона на сервис, јер се тражи верификација из прве руке.

Следећа слика је пронађена у Макроновом инбоксу.

Познато је да француски магазин „Closer“ има у власништву слике које показују Макрона са човеком, са којим је у вези.

3. Прљави Ротшилдов новац

Након верификације Викиликса, откривено је да је некадашњи Макронов послодавац, Ротшилдова банка, плаћала приватне журке пуне алкохола у париском Шанзелизеу. Конфликт интереса?

Викиликс је досада потврдио аутентичност већине Макронових имејлова:
„Нисмо досад открили лажи у #МакронЛеакс и скептични смо да је Макронова кампања бржа од нас.“

Штета је што због диктаторских француских закона против слободе говора, многи француски гласачи неће имати информацију која је од виталног значаја за информисани избор.

Превод за Србин.инфо: Етома