Прочитај ми чланак

Вакцинисана водитељка МСНБЦ-а хоспитализована на 10 дана са миокардитисом…

0

44-годишња вакцинисана водитељка МСНБЦ-а била је хоспитализована скоро 10 дана због упале срца, окривљујући за своју изненадну ретку болест „обичну прехладу“.

Водитељка која ради викендом на МСНБЦ-у Jasmin Vosougian објаснила је гледаоцима у суботу да је последњих недеља била одсутна јер је била хоспитализована више од недељу дана због упале срца.

„Имам мало посла са здравственим проблемом. 20. децембра почела сам да осећам болове у грудима, а они су расли и нестајали у периоду од 10 дана“, рекла је она. „Нисам била сасвим сигурна шта да радим поводом тога“.

Затим је отишла у болницу 30. децембра након што је доживела, како је мислила, „срчани удар“, за који је рекла да је чудан с обзиром на њен вегетаријански начин живота и навике у фитнесу.


Лекари хитне помоћи су Vossoughian-овој дијагностиковали перикардитис — упалу у слузници срца — за коју је она инсистирала да је изазвана „прехладом“ упркос томе што је била подвргнута процедури да јој се течност дренира из марамице око срца.

Након што је коначно отпуштена након четири дана, Vossoughian је објаснила да је неколико дана касније поново хоспитализована, овог пута због миокардитиса, још пет ноћи.

Након читавог тог искушења, Vossoughian је рекла да и даље криви за упалу срца „буквално прехладу“.

„И у ствари, на крају, то је била само прехлада која је радила све ово, која је изазвала сву ову упалу у и око мог срца“, тврдила је, додајући да њени симптоми аритмије „настављају да се појављују и нестају“.

Касније је позвала кардиолога др Грегорија Каца да потврди њено мишљење да је њено ретко запаљење срца последица обичне прехладе, коју је такође приписао ношењу маски и социјалном дистанцирању током пандемије.

Иако Воссоугхиан може веровати да је њена ретка упала срца била последица обичне прехладе, треба напоменути да је такође примила ињекцију против КОВИД-а.

НБЦУниверсал је такође захтевао од запослених у NBC News-у да приме ињекцију против КОВИД-а пре него што се врате у канцеларију.

Случајеви миокардитиса и перикардитиса постали су толико чести након увођења ињекција мРНК да су се чак и Фајзер и Модерна обавезали у новембру 2022. да истраже сопствене вакцине у вези са упалом срца.

Шта је вероватније: здрава 44-годишња жена је добила миокардитис од обичне прехладе, или је жена која је узела експериментални мРНК производ за који се зна да изазива миокардитис завршила са миокардитисом?