Прочитај ми чланак

„Вакцине изазивају изненадну смрт“: Aутор студије позива на ОБУСТАВЉАЊЕ вакцина…

0

Лекар хитне помоћи са седиштем у Луизијани позива на суспензију мРНА вакцина против Ковид-19 након што су недавне студије и аутопсије показале да експерименталне вакцине изазивају озбиљне нежељене догађаје и изазивају изненадне срчане смрти.

У видео снимку објављеном за Румбле, клинички научник из области Њу Орлеанса др Џозеф Фрајман је детаљно објаснио зашто је закључио да вакцине треба одложити након што су нове студије потврдиле преваленцију нежељених догађаја уочених у поновној анализи Фајзер-ових и Модерниних клиничких испитивања од стране његовог сопственог тима.

Разговарајући о студији свог тима, Фрајман је приметио: „Открили смо да вакцина повећава озбиљне нежељене догађаје стопом од 1 на 800. У време објављивања, моји коаутори и ја нисмо веровали да наша једина студија оправдава повлачење РНК вакцина са месинџером са тржишта”.

„Међутим“, наставио је он, „од њеног објављивања на видело је изашло више нових доказа и то ме је навело да преиспитам свој став”.

Доктор хитне помоћи је наставио да расправља о томе како су закључци његове студије изгледали реплицирани у наредним студијама, повећавајући његову забринутост због опасности од вакцина.

„Чланак објављен у БМЈ [British Medical Journal] у вези са подацима о надзору ФДА-е открио је да су мРНА повезане са више истих озбиљних нежељених догађаја идентификованих у нашој оригиналној студији – али ФДА није успела да обавести јавност о њима“, навео је Фрајман.

„Поред тога, сада имамо више студија аутопсије које проналазе суштински убедљиве доказе да вакцине изазивају изненадне срчане смрти, али стопа ових смртних случајева изазваних вакцином остаје непозната”.

Фрајман је наставио да расправља о томе како су стопе вишка смртности у другим нацијама биле у порасту од почетног увођења мРНА.

„Док су многе нације које су користиле мРНА вакцине искусиле повећање вишка морталитета – више људи умире него што би се очекивало из претходних година”.

„И ово је у временској корелацији са почетним увођењем вакцине, а затим са накнадном кампањом за појачавање. Земље са већим уносом мРНА вакцине имају корелацију са вишим стопама вишка смртности”.

„Иако узрок овог вишка смртности није познат, истраживачи који су анализирали ове податке нису били у могућности да идентификују било који други разумни узрок вишка смрти осим вакцина”.

Докази о нежељеним догађајима изазваним вакцином и смрти, поред смањене тежине варијанте Омицрон и њеног избегавања заштите створене вакцином, „стварају ситуацију у којој су користи од вакцина драматично смањене за хоспитализацију и смрт“.

„Ове информације заједно доводе у питање да ли су користи од вакцина веће од штете“, закључио је Фрајман, додајући да верује да „вакцине са информационом РНК треба да буду повучене са тржишта док нова рандомизована контролна испитивања не могу јасно да покажу да предности вакцине надмашују озбиљну штету за коју сада знамо да вакцине изазивају”.

Др Фрајман се обратио колегама лекарима, укључујући докторе који су потписали Велику Барингтонову декларацију, током састанка за округлим столом који је одржао гувернер Рон ДеСантис прошлог марта, признајући да су били у праву да политика Ковида доноси више штете него користи.

„…Лично бих желео да се извиним тројици других научника који седе са мном овде на Зоом-у, заговорницима Барингтонове декларације, јер сам… у почетку сам мислио да сте сви луди, или глупи, или можда једноставно нисте разумели оно што сам видео, али сада схватам – заправо, жао ми је јер верујем да сте сада били у праву и да сте били у праву од почетка. И волео бих да је више људи, укључујући и мене, то раније схватило, и надам се да ће више људи то ускоро схватити”.

Фрајманово упозорење долази пошто су други лекари широм света, укључујући британског др Асима Малхотру, на сличан начин променили курс, тврдећи да докази сада показују да би требало да буду суспендоване на неодређено време.

Да ли ће владе света послушати ова упозорења лекара? Или ће јавност заувек бити на милости ових опасних експерименталних вакцина?