Прочитај ми чланак

ВАКЦИНА Изненада умро спортски новинар, жена му била у Кризном штабу за Ковид

0

Амерички глобалисти не могу да дођу себи због изненадне смрти познатог америчког спортског новинара, промотера вакцина и ЛГБТ агенде Грента Вала (48) пошто је колабирао на трибинама у Катару током преноса утакмице, а чија је жена Селин Гундер била део Кризног штаба за Ковид у Бајденовој администрацији.

Амерички новинар Грант Вал, који је у жижу јавности доспео након што је покушао уђе на меч СП у Катару са мајицом која носи ЛГБТ поруке, мистериозно је преминуо током четвртфиналног меча Мундијала!

Foto: Printskrin/Tviter

Како преноси Дејли мејл, Вал (48), који је са Мундијала извештавао за “CBS sports”, “NBC njuz” а који је раније радио за “Sports ilustrejted”, није имао никакавих здравствених тегоба пре него што је трагично колабирао на стадиону у петак. По речима његовог брата, који се огласио на друштвеним мрежама, Вал је био потпуно здрав.

Валов пријатељ Тим Сканал дао је изјаву за “Њујорк Тајмс” у којој је истакао да је током петка и мечева који су се играли тог дана Вал доживео велики стрес и преминуо. Присутни амерички новинари приметили су како се Вал само “повукао” на своје седиште током меча Аргентина – Холандија на “Лусаил” стадиону. Хитна помоћ је брзо стигла, али су касније само констатовали смрт, пише “Дејли мејл”.

Један од колега америчког новинара рекао је да су се шалили, смејали, као и да је Грант све време радио на лаптопу током меча, те да није показивао било какве знаке слабости, болести или здравствених тегоба.

Амерички новинар је од раније познат светској јавности као борац за ЛГБТ права. На самом почетку Мундијала покушао је да уђе на стадион са мајцом која на себи има дугине боје, а катарски званичници и редари су му забранили улаз. Та вест одјекнула је планетом, а Вал је критиковао организаторе и чак снимио видео-прилог о томе.

Брат сматра да је убијен?!

Ерик Вал, рођени брат трагично настрадалог новинара, огласио се на друштвеним мрежама и истакао:

“Ја сам разлог због којег је носио мајицу са ЛГБТ заставом на Светском купу. Ја сам његов брат и ја сам геј. Не верујем да је мој брат тек тако преминуо, верујем да је убијен”, истакао је он.

Такође, непосредно пре смрти, у једној од емисија коју је снимао, Вал је истакао:

– Тело ми је попустило, велики стрес и много напора могу то да ти ураде. Последних 10 дана је утисак меч САД-Холандија. Осећам велики притисак и нелагодност у грудима у последње време – истакао је Вал и додао:

Ишао сам код лекара. Рекли су ми да немам ковид, и да је вероватно реч о бронхититсу. Дали су ми антибиотике и сируп и већ сеосећам мало боље. Ипак, још увек нисам добро – исктакао је он.

“Кад ће Запад схватити?!” У Катару ликују због забране улаза Американцу са “геј мајицом”: Поштуј наше вредности!

Истрага о смрти Гранта Вала је у току.