Прочитај ми чланак

Вакцина ће вас спасити?! У Енглеској забележен скок морталитета за 30%…

0

У Енглеској и Велсу забележен је огроман скок броја умрлих али не од KОВИД-а што је узбунило стручну јавност која захтева одговоре поводом скока морталитета од чак 30%.

Најновији подаци Канцеларије за националну статистику показују да је у недељи која се завршила 24. јуна било 1.540 вишка смртних случајева, али само 10 одсто њих је било због КОВИД-а 19.

Пре краја марта, смртни случајеви у Енглеској и Велсу ове године су били нижи него иначе, упркос стотинама људи који су умрли од KОВИД-а 19. Ипак, у последња три месеца, ситуација се преокренула, са укупним бројем смртних случајева који су у порасту иако број смртних случајева од KОВИД-а 19 опада.

Збуњени здравствени ‘стручњаци’ позвали су на хитну истрагу о томе шта стоји иза вишка морталитета.

Др Чарлс Левинсон, извршни директор приватне лекарске компаније DoctorCall, такође је позвао на владину истрагу о томе шта је узроковало толико смртних случајева код куће. ОНС је пријавио 752 вишка смртних случајева у кући у последњој седмици, 30% више него обично и више него у болницама и домовима заједно.

„Управо је то разлог зашто је потребна одговарајућа владина истрага“, рекао је др Левинсон. “Ово није само расељавање из болница… Не разумем како се о томе не разговара како треба.”

Да ли је вакцина почела да ради?

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!