Прочитај ми чланак

Ухваћени у прикривању података: 82% побачаја код вакцинисаних трудница!?

0

Медицински часопис је открио да је 82% жена које су узимале мРНК вакцину у првих 20 недеља трудноће имало спонтани побачај - а потом су прикриле податке.

Средином јуна, „Њу Ингланд Џурнал оф Медицин“ (НЕЈМ) објавио је студију под насловом:

„Прелиминарни резултати безбедности мРНК вакцине Ковид-19 код трудница“, Тома Т. Шимабурка и других из стручног тима Центра за контролу болести.

Експертски тим написао је да „нема очигледних сигурносних сигнала међу трудницама које су примиле Ковид-19 вакцину“, иако је објавио табелу која показује да је 82% жена у студији које су примиле Фајзер или Модерна цепиво имало спонтани побачај током ране трудноће . У њиховој студији истакнутија је била тврдња да је само 13,9% свих „завршених трудноћа“ завршило абортусом – али та цифра укључује жене које нису вакцинисане до друге половине трудноће.

Важност ускраћених података није пропустила ни британска онкологиња др. Кармен Витли, која је своје податке поделила за „Лајф сајт њуз“. Након што су јој се закључци из сажетака студије у почетку чинили охрабрујућим, др. Витли је открила „Табелу 4“ и ситни отисак испод ње.

 

„Истраживачи су необјашњиво укључили спонтани абортус у првом тромесечју – раније и укључујући 20 недеља – у целокупну трудноћу / укупан губитак – 104 [абортуса] од 827 трудноћа“, написала је двојици водећих британских лекара, др Питеру Рибу и др Николи Бринку.

Међутим, пошто је циљ био открити да ли је Ковид вакцина имала штетних ефеката у различитим тромесечјима, аутори НЕЈМ-а  морали су одузети 700 жена које заправо нису вакцинисане у трећем тромесечју из укупно 827, остављајући само вакцинисаних у првих 20 недеља, односно 127 жена у том делу табеле 4.

Др. Витли је истакла да „стварна стопа“ побачаја међу женама вакцинисаним у првих 20 недеља трудноће није била 12,6%, већ 82%, јер је 104 од ових 127 трудноћа завршила побачајем. Она је истакла „ситна слова“ у студији наводећи да је „укупно 700 учесника (84,6) примило прву дозу у трећем тромесечју“ и да се „укупно 96 од 104 побачаја (92,3%) догодило пре трудноће 13. недеље . ”

„Дакле, докази су заправо присутни у студији НЕЈМ, али потпуно погрешно представљени на начин на који се подаци уопште приказују“, рекла је др Витли.

Она је даље рекла да је просечни абортус у првом тромесечју без вакцинације, пре него што је КОВИД-19 почео да се шири, наводно износио између 10 и 26%. Инциденција 82% побачаја код жена вакцинисаних у првих 20 недеља била је, према томе, „више него утростручена и директно повезана са мРНК вакцинама“.

„Дакле, да, истакнимо овде огромну црвену заставу против вакцинације трудница!“

Она је упоредила ову студију, која је рађена на трудницама вакцинисаним у првих 20 недеља и онима које су вакцинисане после 28 недеља, са хипотетичком студијом учесталости трудноће код жена и мушкараца.

„То је као да кажете да је у студији било 700 мушкараца и 127 жена, а само мали проценат је затруднео“, рекла је.

„Па, од почетка, њих 700 уопште није могло да затрудни.“

 
Аутор: Dorothy Cummings McLean