Прочитај ми чланак

Убитачан одговор Москве: Кремљ припрема тајну флоту авиона! (ВИДЕО)

0

Филозофија Руса није у складу са филозофијом САД и Европљани су у опасности да буду потпуно изненађени.

У време напетости важне су изјаве властодржаца, али су важнија војна дејства, а то, као што видимо, чине и САД и Русија.

САД су тихо увеле закон о регистрацији свих војно способних мушкараца у земљи (за сваки случај) док Руси одлазе у Северну Кореју, а наводно према најновијим информацијама тајно спремају у фабрикама на Уралу авион Сухој-75 Шах-мат (Цхецкмате) опремљен убитачним ракетама “РВВ-МД2” против Ф-35 и Ф-16.

-Руски Сухој-75 опремљени су ракетом „РВВ-МД2“ за гарантовани погодак Ф-35 и Ф-16. Ракета РВВ-МД2 је уграђена интерно на авион СУ-75 и има могућност претраживања више циљева помоћу инфрацрвене везе и гарантовану стопу поготка од 93%“, наводи се у информацијама које се шире друштвеном мрежом X.

ШТА ПРЕДСТАВЉА НОВИ ЛОВАЦ СУ-75

-Су-75 није ловац пете генерације, али има потенцијал да изазове интензивне дебате о његовој ефикасности на модерном бојном пољу, рекао је раније западни стручњак.

-Америка размишља о пензионисању старијих ловаца пете генерације и спрема се да тестира ловце шесте генерације, пошто Русија и даље говори о производњи ловаца пете генерације лошег квалитета до краја деценије, наглашава он, заборављајући да ће Руси вероватно моћи да производе у великим количинама мењајући много тога што очекујемо за драстично мање новца.

Руски ловац Су-75 је први пут представљен на аеромитингу МАКС-2021, а много тога што се о њему зна потиче из информација руске компаније Ростек (Ростец).

Су-75 ће бити јефтинији од многих западних авиона и биће способан авион за земље са ограниченим буџетом, јер је представљен скоро као ловац пете генерације са стелт карактеристикама, углавном на предњем крају.

То је јефтиније и поузданије решење од стране многих западних ловаца, а навдно брзо ће се производити. Извори руских медија кажу да би почетна цена авиона била око 30 милиона долара, што је много, много јефтиније од већине америчких и европских ловаца на тржишту.

Ростек је саопштио да ће у наредних 15 година бити произведено 300 ловаца овог типа.