У сусрет састанку лидера Русије и Србије: У Сочију порука – „Браћа заувјек“

0

За дочек предсједника Србије у центру Сочија вечерас је постављен видео на коме су приказане српска и руска застава, уз фотографије лидера двије земље са поруком: "Браћа заувјек"-Срби из Русије

Предсједник Србије Александар Вучић састаће се са руским предсједником Владимиром Путином 4. децембра у Сочију.

За дочек предсједника Србије у центру Сочија вечерас је постављен видео на коме су приказане српска и руска застава, уз фотографије лидера двије земље са поруком: „Браћа заувјек“-Срби из Русије.

Два лидера ће се састати по 17. пут, а предсједник Србије изјавио је да са радошћу ишчекује тај сусрет, имајући у виду ширину и обим сарадње Србије са Русијом.

„Русија може да буде поносна на пријатељство Србије према Русији, а желим да вјерујем, и Русије према Србији“, рекао је Вучић.

Он је најавио да се спрема велика и озбиљна делегација из Србије, јер је, како је истакао, веома важан сусрет са руским предсједником, кога сматра искреним пријатељем Србије.

Вучић је подсјетио да је Србија једина земља која није увела санкције Русији и ни у једном форуму није гласала против интереса Руске Федерације, а не рачунајући Кину, једина која одржава сталне вјежбе са руском армијом.

„У сваком погледу смо веома блиски“, закључио је предсједник.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!