Прочитај ми чланак

У Британији и САД најавили општи колапс струје: Као кривца наводе соларну олују?!

0

Британски и амерички метеорлози данас су најавили упозорење од општег нестанка струје јер очекују соларну олују сваког момента, а по њима ће то да изазове велике проблеме у већ проблематичним енергетским системима као и проблеме у комуникацији са сателитима.

Појава ,,Spectacular aurora” наводно ће погодити Њујорк и север Енглеске, а проблеми са струјом могу се појавити у понедељак и уторак.

С обзиром на то да су јуче Јапан и Италија „испуцали исту фору“ да би народу искључили електричну енергију (спонтано су експлодирале трафостанице), а Индија и Кина су већ „капарисали“ изговор да немају довољно угља за термоелектране, теорија о соларној олуји се појављује као најновији поводо примењивања нове агенде глобалиста – општа обустава електричне енергије под било којим изговором.

За сада се струја ( и интернет) обуставља на неколико сати, али према „пророчанству“ Клауса Шваба од пролетос, општи колапс струје ће бити вишедневни и вишенедељни, а захватиће читав свет, баш као и корона пандемија (коју је такође Шваб најавио пре него што је почела).