Прочитај ми чланак

ТРУЛИ МЕДИЈИ! Погледајте како новинари шире лажи у жељи да драматизују ситуацју

0

Све док људи читају и верују новинама и мејнстрим медијима до тада је обавеза сваког независног медија да раскринкава наративе који подстичу агенде, које подстичу одузимање основних људских права- Редакција НТ

Позната су свакодневна недела медија који се утркују у ширењу страха и панике, пропаганди и другим злочинима али ретко се дешава да се голим оком може видети покушај преваре и дезинформисања што због превеликог новца којег имају такви медији што због цензуре које врше друштвене мреже.

Овог пута цензура није могућа а ни један долар није довољно јак да угуши снимке који долазе из Америке, тачније са Флориде и из где је протутњао ураган Ијан.</p>

На снимку којег је објавила редакција Брејтбарта види се ЦНН-ов репортер који рекло би се извештава директно из урагана. Камера приказује репортера који се једва држи на ногама од јачине ветра. Права драматизација али ако боље погледате приметићете човека који иза репортера хода сасвим безбрижно као да је на неком другом локалитету.


Драматизацја пар екселанс. Срамота која се ретко виђа.

Сетимо се само мађарске новинарке која је у јеку мигрантске кризе саплела човека који је носио дете у рукама само како би направила драматизацију догађаја.

Али ево још једног сличног догађаја из Америке из 2018. године.

Такође је у питању олуја и новинар који се јавља са лица места а који се налази изгледа у сред урагана. Наравно да није тако јер ако погледате боље иза њега се крећу младићи у шорцевима нормално ходајући без да их ветар носи.